Helmut Duckadam a avut parte de ”o aniversare inedită”


    Helmut Duckadam și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai importante persoane din viața luiFoto: Facebook/HelmutDuckadam
Helmut Duckadam și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai importante persoane din viața luiFoto: Facebook/HelmutDuckadam

Erou al finalei Cupei Campionilor Europeni la fotbal din 7 mai 1986, Helmut Duckadam a sărbătorit ieri împlinirea a 61 de ani. Obligat să stea acasă din cauza pandemiei de Covid-19, fostul portar al Stelei le-a avut alături pe soția și fiica lui.

Tocmai de aceea, Duckadam a postat o fotografie pe contul său de Facebook în care apare ținând un tort, lângă cele mai importante persoane din viața lui. Imaginea este însoțită de următorul comentariu: ”A fost o aniversare inedită, cea mai restrânsă de până acum. Dar foarte placută!”. 

Lansat în fotbalul mare de UT Arad, grupare a cărui poartă a apărat-o între 1978 și 1982, Helmut Duckadam a cunoscut consacrarea internațională la Steaua, formație pentru care a disputat 105 meciuri între 1982 și 1986. Cu gruparea bucureșteană a câștigat titlul național în 1985 și 1986, Cupa României în 1985 și Cupa Campionilor Europeni în 1986. El a intrat în istorie, dar și în Cartea Recordurilor apărând patru lovituri de departajare în finala CCE pe care Steaua a câștigat-o în fața campioanei Spaniei, FC Barcelona. 

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
Mark Cavendish, Getty Images jpg
Cutremur Turcia, Getty Images jpg
Eric de Oliveira, Sportpictures jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg