Și vedetele calcă strâmb! Cine sunt persoanele publice care și-au înșelat partenerii

Sunt celebrități atât din România, cât și din afară, care au călcat strâmb și și-au rănit partenerul. Unii dintre ei au iertat imediat infidelitatea, alții nu au mers mai departe. 

Infidelitatea, cauza despărțirii a mai multor cupluri de vedete Foto: Shutterstock
Infidelitatea, cauza despărțirii a mai multor cupluri de vedete Foto: Shutterstock

Oana Zăvoranu l-a înșelat pe Pepe

Scandalul uriaș dintre Oana Zăvoranu și Pepe a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor, după ce artistul a dezvăluit că vedeta i-a fost infidelă. Cei doi au divorțat, după ce a prins-o în fapt. Mai târziu, artistul a povestit cum a găsit-o pe cea care îi era soție, la acea vreme, în brațele amantului, Tudy.

Sylvia Sîrbu și Raluca Moianu, pe listor celor care și-au înșelat partenerii

Sylvia a fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu până în 2012, când cântărețul a aflat că blondina l-a înșelat cu Iulian Demeter, un tânăr de doar 20 de ani, în vara anului precedent. În martie 2012, au anunțat că divorțează și nu a mai durat mult până când artistul a făcut public motivul seprarării.

Tot în 2012, prezentatoare TV Raluca Moianu i-a fost infidelă soțului ei, Marius Ancuța. Vedeta l-a înșelat cu un cameraman, iar în 2013 s-a produs divorțul. Totuși, bărbatul nu a vrut din prima să divorțeze, fiind dispus să-i mai dea o șansă soției lui, dar ea s-ar fi simțit prea vinovată.

Nu doar vedetele noastre au fost infidele. Tabloidele din afară au scris și despre starurile lor. Spre exemplu, Jay-Z, Kristen Stewart și Arnold Schwarzenegger sunt trecute pe lista persoanelor care au înșelat și au recunoscut acest lucru. 

Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce

Începând din anul 2015 au apărut informații despre o infidelitate a lui Jay-Z față de Beyonce și s-a scris că aceasta a aflat, iar căsnicia lor era în pericol. În 2017, rapperul a recunoscut că a înșelat-o pe celebra sa soție și a mărturisit că terapia de cuplu i-a salvat căsnicia. Beyonce l-a iertat și chiar i-a dăruit alți doi copii artistului.

Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson

În 2012, fanii Twlight au fost revoltați când au aflat că Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders. Atât actrița, cât și regizorul și-au cerut scuze în mod public pentru acțiunile lor, dar relația dintre protagoniștii celebrului film s-a încheiat.  

Arnold Schwarzenegger, implicat în scandal amoros

Scandalul amoros în care a fost implicat Arnold Schwarzenegger a fost unul răsunător. Actorul și soția lui păreau să aibă căsnicia perfectă, dar starul o înșela, cu menajera, pe Maria Shriver. Din aventura lui s-a născut și un fiu, care avea deja 14 ani când s-a aflat de infidelitatea actorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net