Smiley, reacție genială după isteria benzinei, care i-a trimis pe români la coadă, ca pe vremea lui Ceaușescu

Zvonurile că prețul carburanților va sări în aer au provocat o adevărată isterie națională. Românii s-au așezat conștiincioși la coadă la benzinărie, exact ca pe vremuri, doar că acum au putut să-și umple nu doar rezervorul mașinii personale, ci și câteva bidoane, ”ca să fie”.

Smiley a reacționat cu umor la zvonurile că prețul benzinei va sări în aer
Smiley a reacționat cu umor la zvonurile că prețul benzinei va sări în aer

Smiley a reacționat în felul lui, plin de umor, la zvonurile legate de prețul benzinei.

Artistul, altfel ocupat până peste cap cu petrecerea de un an a micuței Josephine, și-a amintit de o imagine cu el călare, dintr-un videoclip mai vechi, și a postat-o pe Instastory, în plină isterie națională a benzinei.

”Eu, dacă se mai scumpește benzina”, a adăugat Smiley pe imiaginile video cu el pe un cal.

Șoferii au luat cu asalt benzinăriile după decizia proprietarului unei benzinării din Beiuș

Toată nebunia a pornit miercuri, de la decizia proprietarului unei benzinării din beiuș, care a mărit prețul motorinei, după ce ar fi achiziționat carburantul cu 8,6 lei pentru un litru. Imediat s-a răspândit zvonul că prețurile vor sări de 10-11 lei pentru un litru, după miezul nopții.

"Am cumpărat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul", a declarat Daniel Degău, administratorul benzinăriei din Beiuş, potrivit Adevărul.

Cum imaginile și informațiile circulă rapid în era rețelelor sociale, românii s-au așezat conștiincioși la coadă, în ciuda explicațiilor și asigurărilor oferite de ministrul Energiei.

„Fac apel la români să nu stea la coadă că vor găsi benzină și motorină și mâine și poimâine și într-o săptămână și peste două săptămâni în benzinării. Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă în această seară, noapte. Nu se va dubla prețul, nu va ajunge la 9 lei, nu va ajunge la 10 lei, nu va ajunge la 11 lei.”, a declarat, miercuri seară, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net