Smiley și Gina Pistol, destinație de lux pentru luna de miere! „Ne dorim să avem o viață senzațională”

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele după 7 ani de relație, ani ce i-au încununat cu o nuntă fabuloasă care a ținut prima pagină a ziarelor. Cuplul de proaspăt însurăței a dat din casă și a dezvăluit locația unde își va petrece luna de miere!

banner nunta gina pistol smiley copy png

A fost o zi extrem de specială pentru artist și pentru fosta prezentatoare, ziua în care și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Alături de ei au fost familia și prieteni apropiați, iar odată cu ei s-au bucurat și fanii din întreaga țară care i-au felicitat pentru marele pas din viața lor. Într-un cadru de vis nuntașii au sărbătorit cum nu se poate mai bine.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. 

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a mărturisit Gina Pistol jurnaliștilor, imediat după cununia religioasă.

smiley gina pistol nunta 2 jpg

Unde petrec luna de miere Gina și Smiley

Deși au organizat totul în mare discreție, mirii au decis să facă o conferință de presă unde au răspuns tuturor curiozităților. Întrebat unde vor petrece luna de miere, Smiley a spus că se vor bucura în următoarea perioadă de locurile superbe din sudul Franței.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit juratul de la Vocea României, în fața jurnaliștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net