Șoc pentru Adrian Enache! Fiica artistului, Diana Enache, s-ar fi despărțit de Ionuț Vîntu, la un an de când au devenit părinți

Tabloidele vuiesc despre o nouă posibilă despărțire în showbiz-ul românesc, ai cărei protagoniști ar fi Diana Enache și Ionuț Vîntu. Cei doi și-ar fi spus „adio”, au declarat surse din anturajulor lor, conform iAMicon, publicația care a oferit această informație.

Diana Enache și Ionuț Vîntu / foto: Instagram
Diana Enache și Ionuț Vîntu / foto: Instagram

Diana Enache și Ionuț Vîntu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de cinci ani. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în toamna anului trecut, iar relația lor părea să meargă mai bine ca niciodată. Totuși, să lămurim în continuarea articolului zvonul separării acestora. 

Probleme în paradis pentru Ionuț și Diana?

Conform unor surse din anturajul celor doi, aflăm că aceștia ar fi ales drumuri separate la doar un an de la nașterea lor. Mereu au fost discreți în legătură cu relația și viața personală, dar din rarele declarații oferite de-a lungul timpului de fiica lui Adrian Enache, părea că relația merge într-o direcție bună.

Mai mult, aceleași surse susțin că Diana Enache nu vrea să anunțe despărțirea, motiv pentru care în emisiuni evită să dea declarații despre partener. De asemenea, nici nu ar mai avea imagini cu tatăl fetiței pe Instagram.

Diana neagă zvonurile despărțirii 

Prezentatoarea de la Prima TV a fost contactată de sursa citată pentru o primă reacție, Diana Enache a negat informațiile apărute. A susținut că ea și Ionuț formează în continuare un cuplu și chiar se află împreună în vacanță. 

  „Nimic mai neadevărat! Chiar acum suntem în vacanță. Vă mulțumesc!”, a declarat fiica lui Adrian Enache pentru sursa citată.

Într-un interviu mai vechi, Diana avea doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei. Mărturisea că se înțeleg foarte bine și că sunt pe aceeași lungime de undă.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație. Să te completezi și să aveți aceleași viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, declara artista în decembrie 2022, într-un interviu pentru Unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Adela Popescu
image png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
banner cristina siscanu png
image png
image png
monica tatoiu serghei mizil jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net