Sora Vivianei Sposub a încins internetul după ce s-a dezbrăcat

Ultima actualizare:

Viviana Sposub este cunoscută de o lume întreagă. A fost prezentatoare la Antena 1, a participat la concursul "Bravo, ai stil", unde a făcut o impresie foarte bună juriului și telespectatorilor și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Burcea, fostul soț al artistei Andreea Bălan. Puțini sunt cei care știu cum arată soara vedetei! 

image

Viviana Sposub a lucrat la Antena 1 o perioadă de timp, apoi a participat la Ferma Vedetelor de la PRO TV, emisiune în timpul căreia l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină iubit, actorul George Burcea.

La "Bravo, ai stil", Viviana s-a remarcat prin alegerile vestimentare impecabile care i-au scos în evidență silueta perfectă și formele voluptoase. Producătorii de la Kanal D au îndrăgit-o atât de mult încât i-au propus să continue colaborarea. Se pare că Viviana va prezenta o emisiune matinală de divertisment la Kanal D care urmează să fie difuzată din primăvara acestui an.

Frumusețea este trăsătură de familie! Viviana are o soră mai mare, pe nume Bianca. Aceasta este o persoană discretă și nu activează în domeniul televiziunii, însă are aceleași forme de invidiat și un zâmbet impecabil.

Pe contul de Instagram, Bianca pozează îndrăzneț și nu lipsesc fotografiile în costum de baie dau de la diferite evenimente la care a participat îmbrăcată în ținute elegane. 

Conform contului de Instagram, Bianca este interesată de științele exacte și lucrează software consultant. 

Viviana Sposub și sora ei au o relație specială, se înțeleg de minune și sunt bune prietene. Lucru demonstrat și de faptul că Bianca distribuie frecvent fotografii în care apare alături de sora mai mică care îi seamănă leit. 

Viviana Sposub a semnat un contract cu Kanal D

Bianca Sposub a câștigat un capital important de imagine după ce a participat la emisiunea "Bravo, ai stil". Deși nu a fost desemnată marea câștigătoare a ediției, Viviana Sposub a fost pe placul publicului, iar producătorii i-au oferit să semneze un nou contract cu Kanal D. Zis și făcut! Iubita lui George Sposub se pare că va prezenta o emsiune de divertisment care va fi introdusă în grila de primăvara a televiziunii. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net