Soția lui Culiță Sterp, prima reacție după accidentul rutier al manelistului!: «Nu pot face față...»

Ultima actualizare:

Nu sunt cele mai bune zile pentru manelistul Culiţă Sterp. Interpretul în vârstă de 30 de ani a provocat un accident de circulaţie, în noaptea de miercuri spre joi, în oraşul Cluj-Napoca. Potrivit presei locale, se pare că înainte să producă accidentul din Piaţa Avram Iancu, manelistul ar fi fugit de poliţişti, pentru că ar fi fost depistat de radar conducând cu mult peste viteza legală.

Culiță și Daniela au un băiețel, Milan
Culiță și Daniela au un băiețel, Milan

Culiţă Sterp nu doar că nu a oprit la semnalul poliţiştilor după ce a depăşit viteza legală, dar a şi plecat de la locul accidentului pe care l-a provocat după ce a intrat cu bolidul său într-un Logan. 

Accidentul provocat de Culiţă Sterp nu a rămas fără urmări. Manelistul a fost reţinut joi seară timp de 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri urma să vadă ce decizie se va lua în cazul său.

De altfel, pentru cele patru încălcări ale regulamentului, Culiţă riscă până la 5 ani de închisoare sau poate scăpa doar cu amendă şi anularea permisului de conducere.

Bolidul manelistului a lovit un Logan care circula regulamentar
Bolidul manelistului a lovit un Logan care circula regulamentar

Cântăreţul de manele şi muzică de petrecere, Culiţă Sterp, a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba din Alba Iulia, după ce a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Cluj, susţin sursele alba24.ro.

Din cauza faptului că arestul de la IPJ Cluj-Napoca este în renovare, toţi cei reţinuţi pentru 24 de ore sunt trimişi la sediile inspectoratelor de poliţie vecine.

Bolidul manelistului a lovit un Logan care circula regulamentar
Bolidul manelistului a lovit un Logan care circula regulamentar

Soţia sa,  Daniela Iliescu, a sărit în apărarea soţului ei şi a postat un mesaj în urmă accidentului acestuia.

Fac postarea asta în special pentru prietenii noştri care chiar se îngrijorează, mă sună şi îmi dau mesaje şi nu pot face faţă să le răspund tuturor (…) Culiţă este bine, sănătos! Le mulţumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care ştiu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand) care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu ştie ce lecţii avem de învăţat şi de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulţumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat şi nu vor conta vreodată pentru noi. Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează şi aruncă cu hate, mai uitaţi-vă şi la viaţa voastră. O fi ea chiar perfectă şi sunteţi îndreptăţiţi doar să o comentaţi pe a altora?”, a scris soţia lui Culiţă Sterp pe Instagram.

Culiță a fost adus de polițiști la locul faptei
Culiță a fost adus de polițiști la locul faptei

Momentul accidentului provocat de Culiţă Sterp a fost surprins de o camera de bord. Bărbatul care se afla în maşină lovită de manelist a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale dar nu a rămas internat.

Se pare că interpretul de manele nu era singur în autoturismul său în momentul impactului.

Pentru că se întorcea de la filmările celui mai nou videoclip al său, pe care l-a filmat într-un complex de la Tarniţa, Culiţă Sterp se afla în maşină cu o femeie, despre care s-a spus că era una dintre dansatoarele din videoclip.

Lidia Buble, muncă în folosul comunităţii

Nici Lidiei Buble nu îi merge prea bine! La cei 29 de ani ai săi, artista a scăpat ca printre degete de închisoare. Cântăreaţa a fost condamnată de Tribunalul Bucureşti, după ce, în timpul pandemiei, la un control în trafic, a încercat să mituiască doi poliţişti cu suma de 900 lei.

image

Sentinţa în cazul ei nu este una extrem de favorabilă: a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare şi va face 90 de zile muncă în folosul comunităţii. De asemenea, va fi supravegheată timp de doi ani.

Ilie Năstase: «De ce n-ai voie să bei două pahare?»

Fostul mare tenisman Ilie Năstase face şi el excese! Acesta a fost prins de poliţişti  din nou băut la volan, aşa că în noaptea de joi spre vineri a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile. Se pare că la testarea cu  aparatul pentru alcooltestul a rezultat o  valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul  expirat, iar amenda pe care a «încasat-o» Năstase este în valoare de 1.305 lei.

image

M-a oprit poliţia! Şi m-a întrebat: «Aţi băut?» Da, am băut două beri! Mi-a făcut testul... A ieşit 00,21! Pentru că la noi nu e decât... nu ai voie să bei niciun pahar, nimic, da?! Auzi, şefu›, mata ştii de ţările din Europa?! Legislaţia... cunoşti puţin? De ce nu copiem şi noi legile unde îţi acceptă să bei două pahare, că sunt de vin sau de bere, de ce nu facem treaba asta?”, a povestit cu seninătate Ilie, pentru Observator.

Nu este pentru prima oară când Ilie Năstase are probleme cu legea.  Şi în luna mai a anului 2018, Ilie a condus băut, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi i-a înjurat pe poliţişti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net