Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani! Uite ce mesaj emoționant i-a transmis Lavinia Pîrva! Poza de colecție

Ultima actualizare:

Ștefan Bănica și-a celebrat ziua de naștere pe 18 octombrie, când a împlinit 55 de ani. Îndrăgitul artist a fost felicitat de soția sa, Lavinia Pîrva, 37 de ani, care și-a exprimat dragostea față de artist, printr-un mesaj emoționant însoțit de o fotografie de colecție superbă.

image

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 55 de ani și, după o carieră de peste 30 de ani în fața publicului, artistul rămâne la fel de îndrăgit și actual. Bănică a fost felicitat de frumoasa sa soție, cântăreața Lavinia Pîrva, care i-a transmis un mesaj minunat, prin care își manifestă dragostea față de cel alături de care a dat viață unui fiu, pe nume Alexandru. 

Citește și: Cât de frumoasă e fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! „Nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede...”

Soția lui Bănică a împărtășit o poză de colecție cu care îl înfățișează pe artist alături de fiul său și al Laviniei Pîrva, în vârstă de patru ani. Artista a scris și o urare emoționantă pentru Ștefan Bănică Jr.

«La mulți ani tati, te iubim mult!»

Află și: Adevărul despre relația dintre Oana Sârbu, Ștefan Bănică Jr. și Tudor Petruț din Liceenii

Ștefan Bănică Jr., la rândul său, a publicat de ziua lui o fotografie care-l înfățișează la vârsta de 55 ani, într-o ipostază foarte casual, iar ceea ce surprinde e faptul că artistul nu este aproape deloc schimbat față de cum arăta în tinerețe. 

Vezi și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, cu băiețelul la spital! Cât de mult a crescut Alexandru!

Mai multe vedete din showbiz, prieteni de-ai artistului, i-au urat «La mulți ani», printre aceștia numărându-se Mihai Petre sau Bursucu. 

Ștefan Bănică are trei copii. Fiul cel mare îi calcă pe urme

Ștefan Bănică Jr. este de fapt tatăl a trei copii. Fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, are 22 de ani și este rodul primului mariaj al artistului cu Camelia Constantinescu. Din căsătoria artistului cu «Zâna Surprizelor», Andreea Marin, a venit pe lume Ana Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani. În prezent, Ștefan Bănică Jr. și-a găsit liniștea în brațele Laviniei Pîrva, care i-a devenit și soție, iar împreună au un fiu pe nume Alexandru, în vârstă de patru ani. 

Dintre cei trei copii ai artistului, Radu Șefan pare să fie cel care dorește să calce pe urmele tatălui său și să-și construiască o carieră în lumina reflectoarelor. Tânărul a avut parte chiar de un moment foarte special anul acesta, când a împărțit scena cu nimeni alta decât Andreea Marin, în cadrul unui eveniment de gală. «Zâna Surprizelor» a dezvăluit la vremea aceea ce crede cu sinceritate despre abilitățile fiului cel mare al fostului soț, Ștefan Bănică.

«A dovedit o prezență scenică demnă de aplauzele primite, e talentat și serios, va deveni un actor foarte căutat, așa văd eu lucrurile, cu experiența mea ca producător și om de TV, sunt mândră de el și nu sunt subiectivă deloc când spun asta. Nu cooptez pe nimeni dacă nu se ridică la nivelul cerut în proiect. Iar Violeta și Adrian mi-au fost alături ca întotdeauna, suntem o familie și e firesc să ne susținem reciproc.», a declarat aceasta pentru Viva.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net