Ștefan Hrușcă, criticat de două vedete din România. De ce sunt dezamăgite de îndrăgitul artist

Ultima actualizare:

De 30 de ani, Ștefan Hrușcă (65 de ani), devenit un artist-simbol al sărbătorilor de iarnă, colindele sale fiind ascultate de nenumărați români, este stabilit în Canada. Bineînțeles, relația cu prietenii din România nu mai este la fel ca înainte, motiv pentru care doi dintre foștii apropriați ai artistului sunt dezamăgiți.

Ștefan Hrușcă și-a uitat prietenii din România / Foto: Arhiva Click!
Ștefan Hrușcă și-a uitat prietenii din România / Foto: Arhiva Click!

„Regele colindelor”, Ștefan Hrușcă, în vârstă de 65 de ani, își reia seria spectacolelor de Crăciun, în România, și este așteptat cu nerăbdare de iubitorii tradițiilor românești, cât și de bunii săi prieteni. În ciuda faptului că este stabilit de 30 de ani în Canada și pare că nu mai este apropriat cu prietenii din România la fel ca înainte, Ducu Bertzi a vorbit despre relația sa actuală cu artistul, mărturisind, cu dezamăgire, că „distanța mai erodează relațiile dintre oameni”.

Ducu Bertzi: „S-a mutat în Canada de mulți ani și ...”

„Nu am mai păstrat legătura cu Ștefan Hrușcă. Când mai venea în țară, mă mai căuta, acum însă nu m-a căutat. Mi-e tare dor să stăm, de povești, la un pahar cu palincă! S-a mutat în Canada de mulți ani și, știți cum e, distanța mai erodează relațiile dintre oameni.

Nu fac însă un caz din asta, sunt îngăduitor cu el, cu această situație. Pentru mine, rămâne în suflet relația noastră veche, pe care am avut-o, fără să fie obligatoriu să ne vedem imediat când revine în România. Când se poate, da, când nu se poate, nu.

Mi-ar plăcea însă să ne strângem cu toții, într-un concert de colinde, și cu Vasile Șeicaru, ei doi au colaborat mult timp, au scos și valoroase albume împreună”, a declarat Ducu Bertzi pentru playtech.ro.

Vasile Șeicaru: „N-a mai dat «Bună ziua!» de zeci de ani”

Și Vasile Șeicaru, solistul de muzică folk, a avut ceva de zis la adresa lui Ștefan Hrușcă. Artistul este dezamăgit că, odată plecat din țară, a rupt legătura cu cei alături de care a cunoscut gloria, pe plan muzical, în anii agitați ai comunismului.

„Mulţi mă întreabă despre colaborarea mea cu Ștefan Hruşcă! Da, a fost în anii ‘80, dar nu mai poate fi vorba acum! Trăim alte vremuri. Lumea nu mai ştie ce era pe-atunci. Nu-şi mai aduce aminte sau nu-şi mai doreşte! Eu reprezint altceva acum, (Ștefan – n.r.) Hruşcă, desigur, altceva! Nu cred că mai interesează pe cineva aşa ceva, azi! Pe de altă parte, (Ștefan – n.r.) Hruşcă n-a mai dat «Bună ziua!» de zeci de ani… Și asta nu numai mie!”, a mărturisit și Vasile Șeicaru la un moment dat, pe rețelele de socializare.

Ștefan Hrușcă va cânta în decembrie la Teatrul Național din Capitală

Ștefan Hrușcă, desemnat „Regele colindelor”, reia seria spectacolelor de Crăciun, în România, și va cânta, pe 18 decembrie 2023, la Teatrul Național din București. Veste ce i-a bucurat pe fanii săi, care ar plăti oricât, pentru un loc în sală. Prețul unui bilet este de 200 de lei.

Artistul va susține recitaluri, tot în luna decembrie, și în Cluj, Oradea, Timișoara, Satu Mare, Baia Mare, Zalău, Codlea, Adjud, Focșani, Brașov, Iași și Suceava. Din program nu vor lipsi, cu siguranță, celebrele colinde „O, ce veste minunată!”, „Ce-ați văzut, păstori?”, „Deschide, ușa, creștine!” și „Trei păstori”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net