Vasile Șeicaru, operat în secret, în Franța. Primele declarații: „Am lăsat-o mai moale”

Reputatul artist Vasile Șeicaru a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că a suferit o operație grea, în urmă cu două luni. Le-a dat vestea fanilor chiar în ziua în care a împlinit 71 de ani și a dezvăluit inclusiv motivul pentru care a preferat să țină totul secret.

Vasile Șeicaru s-a operat la coloană în Franța, la Dijon, acum două luni, dar a așteptat ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească pentru a-i anunța pe fani. Cu ocazia zilei sale de naștere, artistul a făcut o declarație amplă pe rețelele de socializare și a vorbit despre ultima perioadă din viața sa. Echipa Click! l-a contactat, însă cântărețul nu a răspuns.

Vezi și: Vasile Șeicaru, poveste de suflet cu lupoiaca Slash: "Am grijă de ea ca de un om"

De pe Facebook am aflat că Vasile Șeicaru a avut mai multe probleme de sănătate, de care a scăpat însă cu ajutorul unei operații, care a avut loc în Franța, în luna mai. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care a luat o pauză de la concerte. Pare-se că acum se simte bine și că problemele s-au rezolvat, iar tonusul său este unul extraordinar, deducem din rândurile scrise în stilul său caracteristic, amuzant.

Vasile Șeicaru, detalii despre intervenția la care a fost supus

„Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu!

Nu rata: Vasile Șeicaru îl desființează pe fiul lui Păunescu: «Cine e ăsta să mă facă pe mine hoț? E o situație penibilă»

După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult”, a scris Vasile Șeicaru, pe rețelele de socializare.

Face recuperare și este pregătit să revină pe scenă

Chiar dacă a suferit o intervenție complicată la coloană, după cum a povestit chiar el, Vasile Șeicaru nu pierde timpul și a făcut toate demersurile necesare pentru a se pune pe picioare rapid. Astfel, merge la recuperare, are agenda de concerte plină și este gata să participe la toate evenimentele pe care le-a confirmat.

„Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate!

Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă”, a mai transmis el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net