Taisia Nițuleasa, gest neașteptat după ce David Popovici a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris. În ce ipostază s-a filmat iubita campionului

David Popovici, cel care a obținut aurul la natație la Jocurile Olimpice în proba de 200 de metri liber, a fost susținut nu doar de o țară întreagă, ci și de familia și iubita acestuia. Taisia Nițuleasa a fost un sprijin de nădejde pentru tânărul sportiv. 

David Popovici și iubita lui / foto: Colaj Click!
David Popovici și iubita lui / foto: Colaj Click!

Iubita lui David Popovici a fost protagonista unui gest de-a dreptul neașteptat! În ce ipostaze a apărut la scurt timp după victoria obținută de iubitul său la natație. 

Iubita lui David Popovici, în lacrimi! 

Pe contul personal de Instagram, într-un InstaStory, Taisia Nițuleasa, make-up artist și studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, a izbucnit în lacrimi după finalul cursei care l-a propulsat pe David Popovici pe culmi înalte. 

În trecut, sportivul era invitat într-un podcast în cadrul căruia discuta despre eforturile depuse de iubita sa pentru a-i fi aproape și cât de recunoscător îi este. 

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.”, a spus David Popovici în podcastul „Starea Naţiei”.

Ce pași a făcut tânăra în lumea sportului 

Tot David Popovici era cel care făcea dezvăluiri despre cariera sa. Tânărul olimpic mărturisea că Taisia face parte dintr-o trupă de dans și că el îi oferă toată susținerea de care ea are nevoie. 

  „Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a mai spus tânărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net