Tania Popa, atac dur la turiștii care fac risipă de mâncare la hoteluri: „Purtați-vă civilizați și în lume!”

Ultima actualizare:

Tania Popa (51 de ani), una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a simțit nevoia să abordeze un subiect pe rețelele de socializare, o problemă des întâlnită la hoteluri: turiștii care exagerează cu mâncarea la micul dejun. Ce mesaj a transmis artista.

Tania Popa i-a taxat pe turiștii care fac abuz de mâncare la hotel / foto: colaj Facebook
Tania Popa i-a taxat pe turiștii care fac abuz de mâncare la hotel / foto: colaj Facebook

Celebra actriță Tania Popa i-a taxat pe turiștii care exagerează cu mâncarea la hotel, mai ales la micul dejun. Prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina personală de TikTok, aceasta a simțit nevoia să abordeze subiectul și să devăluie că nu înțelege acest comportament, cum multe persoane profită și dau dovadă de lipsă de bun simț.

Aflată și ea în vacanță în această perioadă, artista a observat risipa de mâncare și a decis să semnaleze această problemă în mediul online. Ce le-a spus Tania Popa celor care iau prea multe preparate, pe care nu le termină și le lasă în farfurie, iar alții nu mai apucă să mănânce.

Mă întreb de ce la hoteluri cu pretenții, să zic așa, de 4 stele, la micul dejun românul, nu generalizez, dar anumiți români vin la bufet suedez și nu mănâncă normal ca acasă. Cât poți să mănânci la un mic dejun? Vorbesc de un om normal, nu despre cineva care e chiar dependent de mâncare. Omletă, ou, ceva mezel, fiecare ce vrea. Mulți nici nu mănâncă acasă.

Tania Popa: „Este aberant, oameni buni”

Beau o cafea și la revedere. Vorbesc de un caz concert de azi de dimineață că de aceea nu mai pot. Te duci și îți iei un bol pe care îl umpli cu roșii, un bol cu roșii. După aceea îți iei un bol cu iaurt. S-a dus și a pus și omletă, și ou, cred că toate tipurile de ou.

După care, a încercat toate mezelurile. A venit cu o stivă în altă farfurie. Nu am mai stat de curiozitate să văd ce își ia la desert. Este aberant, oameni buni. De ce noi nu putem să ne comportăm în lume civilizat, cum ne purtăm la noi acasă? La noi acasă trebuie să fim civilizați. Purtați-vă civilizați și în lume!”, a transmis actrița Tania Popa, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net