Theo Rose și-a pus silicoane? Ipostaza uluitoare în care a apărut le-a dat de gândit fanilor: „Îți stă bine”

Ultima actualizare:

Simpatica cântăreață Theo Rose și-a surprins fanii cu un scurt video postat pe contul său de Instagram în care apare cu un look inspirat din cele ale reginelor războinice din Game of Thrones. Fanii au apreciat postarea într-un număr foarte mare și s-au declarat plăcut surprinși de noua imagine a artistei, mai ales de sânii acesteia, care par mult mai proeminenți. Admiratorii s-au întrebat dacă nu cumva Theo Rose și-a pus silicoane și au ținut să o felicite și să îi spună că îi stă foarte bine așa.

Theo Rose o să fie în juriul emisiunii Vocea României și în noul sezon. Foto: Click.ro
Theo Rose o să fie în juriul emisiunii Vocea României și în noul sezon. Foto: Click.ro

Theo Rose, look de regină războinică

Cu părul lung, blond (cel mai probabil vedeta poartă o perucă) și ușor ondulat, o rochie neagră care îi scoate silueta demnă de invidiat în evidență, iar în partea de jos este transparentă și un machiaj demn de o regină, Theo Rose și-a dat admiratorii pe spate. Însă, un alt detaliu i-a lăsat fără cuvinte pe fanii cântăreței. Sânii acesteia care, se pare că acum mult mai voluminoși față de dinainte de a-l naște pe Sasha.

Și-a pus artista silicoane?

Oare să fie efectul faptului că alăptează sau, așa cum au insinuat mai mulți internauți, vedeta a apelat la silicoane? Până nu o să ne lămureacă asupra acestui aspect chiar Theo Rose, nu vom știi cu certitudine ce a dus la această schimbare impresionantă. Însă, indiferent care dintre variante este cea ce a condus la acest detaliu extrem de sexy, comentariile de felicitare și admirație  nu s-au lăsat prea mult așteptate.  

Va face echipă cu Horia Brenciu la Vocea României

Cu această imagine de războinică, ce întruchipează o femeie elegantă, dar în același timp puternică, artista va apărea în toamnă pe micile acrane, la Vocea României, show al cărui jurat este de două sezoane. În primul sezon a făcut o echipă senzațională cu Smiley, iar acum o să-l aibă alături pe bunul ei prieten, Horia Brenciu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net