Tradiția pe care Saveta Bogdan o respectă de cincizeci de ani cu sfințenie: „Am învățat de la bunica mea!”

#Exclusiv Click!

Saveta Bogdan (78 de ani) este conștientă că fără ajutorul lui Dumnezeu nu era cine este astăzi. Artista de muzică populară ne-a mărturisit cum încearcă să îl slujească pe Dumnezeu în această perioadă sfântă, cu câteva zile înainte de Paște, dar și ce grijă mare are pentru sufletele celor apropiați care nu mai sunt printre noi.

„De Paște, am un frate la care o să merg în vizită, plus că o să mă duc și la Biserică. O să merg și la spovedit, normal, am postit și postesc în continuare. În general, ultima săptămână o postesc toată, miercurea și vinerea. Plus că de peste 50 de ani merg la Biserică, în prima zi de Paște, după ce am învățat de la bunica mea care a ținut enorm la mine, și dau de pomană celor care nu mai sunt printre noi.

O să fac mai multe pachețele, iar în fiecare o să fie câte un ou roșu, cozonac, o bucată de friptură de pui sau miel și o să mai văd eu atunci. Mereu dau de pomană pentru părinții mei, cele două soacre care nu m-au iubit niciodată și cei patru frați”, a spus Saveta Bogdan, pentru Click!

Succes profesional

Îndrăgita artista ne muzică populară ne-a mai mărturisit că acum a ajuns să culeagă roadele muncii sale în ceea ce privește cariera sa profesională:

„Sunt foarte bucuroasă că mă pregătesc să plec la Londra, am spectacol sâmbătă, de Florii, acolo, iar pe 25 mai o să am un concert ce îmi poartă numele. Am în această perioadă multe evenimente, ceea ce mă bucură.

De exemplu, pe 15 iunie, plec la Chicago și mă întorc în august, mă duc la fiica mea, dar nu o să stau pe capul ei permanent, pentru că și acolo o să am cântări, am deja spectacolele programate, iar de Paște, acum, am în prima sau a doua zi, încă nu e stabilită data exactă un spectacol la Turnu Măgurele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net