Trăistariu, revoltat! Cum a fost sărit din schemă la Festivalul de la Mamaia: „I-au chemat pe ai lor!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu nu a mai ajuns să concerteze pe scena Festivalului Mamaia 60, deși fusese, inițial, anunțat că va cânta în data de 25 august. S-a schimbat firma organizatoare pe ultima sută de metri, prin intermediul unei licitații, iar artiștii selectați au fost cu totul alții. Trăistariu explică ce s-a întâmplat, de fapt!

În luna mai, răzbătea în presă vestea îmbucurătoare că Festivalul Mamaia se reia după 11 ani. Ediția aniversară, de colecție, urma să fie prezentată de Octavian Ursulescu și Dan Negru, cel puțin așa anunța în presă chiar președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Trebuiau să aibă loc trei seri de gală, cu orchestra lui Ionel Tudor.

În luna iulie însă, Consiliul Județean Constanța demara o licitație pentru organizarea ediției aniversare a Festivalului Mamaia 2023, în urma căreia o altă firmă a câștigat. Așa se face că pe scenă au apărut cu totul alți artiști decât acei care au fost anunțați inițial, care demaraseră și repetițiile.

Mihai Trăistariu: „Eu eram în prima echipă, cea a lui Ionel Tudor!”

Mihai Trăistariu (43 de ani) a fost anunțat că va concerta pe 25 august la festival, însă, în urma licitației, s-a trezit dat la o parte.

Eu eram în prima echipă, cea cu Ionel Tudor, dar nu a câștigat licitația și au luat alții. Inițial, era Ionel Tudor cu Orchestra, cu niște invitați, care au luat trofeul, Premiul I la Mamaia, așa era inițial programul făcut.

Dar, s-au răzgândit cei de la Consiliul Județean și au făcut licitația. Nu știu ce s-a întâmplat! A mai venit o firmă și a câștigat cealalată firmă. A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

Bătaie pe Mamaia, la licitație!

Pregătirile pentru Festivalul aniversar Mamaia 60 au început încă din luna martie, însă licitația în sine pentru firma organizatoare s-a făcut abia în luna iulie.

La licitație s-au înscris firmele NC Entertainment Agency și Media Group Services Internațional. Discuțiile pentru organizarea festivalului demaraseră, încă din ianuarie însă, între NC Entertainment Agency și Consiliul Județean Constanța, anunță Info Sud-Est.

„Or să fie multe surprize, cu orchestra Ionel Tudor, cu 40 de instrumentiști pe scenă”, a declarat atunci presei Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, conform aceleiași surse.

Suma maximă a achiziției pentru festivalul de la malul mării a fost stabilită de Consiliului Județean Constanța la aproximativ 720.000 de euro. Prima firmă, NC Entertainement a licitat pentru suma maximă. Media Group Services a câștigat, însă, până la urmă, deși a licitat, cu aproximativ 220.000 de euro mai puțin.

Artiștii care au evoluat în cele trei seri de festival (25-27 august), în Piațeta Perla (din stațiunea Mamaia) au fost cu totul alții decât cei anunțați inițial, în mass-media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp