Suzana, are din nou cine să-ți fure „banana”! Mihai Trăistariu și Dorin Topală au reunit trupa Valahia

În ultimii ani tot mai multe trupe s-au reunit și au revenit cu hituri vechi care făceau furori acum mai bine de 20 de ani. După Andre, A.S.I.A, Sweet Kiss, L.A., Body&Soul și AXXA, iată că și Valahia s-a reunit zilele trecute la ”Nostalgia”, un eveniment care a devenit festival în adevăratul sens al cuvântului.

Mihai Trăistariu și Dorin Topală, în perioada de glorie
Mihai Trăistariu și Dorin Topală, în perioada de glorie

Piesele multor trupe din anii 2000 încă au succes și rând pe rând grupurile se reunesc. Și s-ar părea că 2023 e anul în care tot mai multe grupuri revin cu melodiile care le-au adus celebritatea. După ce fetele de la Andre au revenit, iată că una după alta s-au întors A.S.I.A, Sweet Kiss, L.A., Body&Soul și AXXA, care abia a lansat noua versiune a refrenului ”Marea te cheamă la ea”, ce se auzea la radiouri în urmă cu peste 20 de ani.

Iar zilele trecute a avut loc festivalul Nostalgia, iar Mihai Trăistariu și-a anunțat  fanii pe rețelele de socializare că el și Dorin Topală, fostul lui coleg, vor urca din nou pe scenă și vor cânta piese precum ”Banana”, ”La mare, la soare” și ”Banii și fetele”.

Dorin Topală și Mihai Trăistariu adică Valahia în 2023
Dorin Topală și Mihai Trăistariu adică Valahia în 2023

Click! a stat de vorbă cu Trăistariu și iată ce ne-a povestit despre această revenire dar și despre colegul său și prietenul Dorin.

„Dorin Topală e marinar acum. Pleacă câte 6-8 luni pe an”

„Dorin este marinar, căpitan de vas, și pleacă timp de 6 luni, 8 luni pe an și când vine acasă îl exploatez la maxim. Îl fur repede la câte o emisiune, două, sau câte un concert. Acum am avut un concert. Noi ne-am mai reunit odată, cred că acum vreo 7 ani. La Sibiu, s-a făcut pentru prima dată reuninunea trupelor. Au fost A.S.I.A, Ro-Mania, Class, Valahia. Atunci a fost prima inițiativă de gen în România și a funcționat perfect! Au fost cinci trupe, care au cântat câte cinci melodii vechi. Și s-au adunat cam 10.000 de oameni și, atunci, s-a văzut impactul trupelor vechi. Și au reînviat toate aceste concerte numite „Nostalgia". În 2019, ne-au chemat la București, la Romexpo, tot cu „Nostalgia" și, la fel, a fost super! Și, tot timpul, îl duc pe la emisiuni.

Dorin și Mihai în urmă cu ani de zile
Dorin și Mihai în urmă cu ani de zile

L-am dus la Teo, la Capatos, la toate astea. Deci el când vine pe acasă, zice: „Vezi că vin, stau patru luni!". Și atunci eu anunț producătorii TV: „Vezi că a venit Dorin"! Și ne mai revenim și prin emisiuni, mai cântăm „La mare, la soare" sau „Banana" și uite așa funcționăm”, ne-a povestit solistul luni dimineață, după evenimentul care a ținut Bucureștiul în priză câteva zile.

Cum s-a născut trupa Valahia

Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura care au început să cânte muzică dance. În noiembrie, 1998, Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă. Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999 a apărut primul album al trupei, intitulat Valahia. În noiembrie 1999, Costi Ioniță a părăsit formația și a început să se dedice carierei solo. În martie 2000 a apărut cel de-al doilea album, intitulat ”Why” care are numele piesei cu care au concurat pentru Eurovision. În 2004 trupa s-a destrămat.

East 17 se reunește la Râmnicu Vâlcea

East 17 vor reveni în România la WeLoveMusic Festival
East 17 vor reveni în România la WeLoveMusic Festival

Și trupele internaționale au parte de astfel de reveniri spectaculoase. Și chiar la noi în țară! East 17, Mr. President și La Bouche se reunesc la Râmnicu Vâlcea, unde , în perioada 18-20 august, peste 20 de trupe și artiști vor cânta la WeLoveMusic Festival, la cea de-a doua ediție. Astfel că printre cei care vor urca în cele 3 zile de concerte vor fi Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, , N&D, L.A., Akcent, Alb Negru și mulți alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net