Cea mai mare obsesie a lui Mihai Trăistariu! Pe ce a tocat toți banii de la Eurovision

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu a făcut o adevărată obsesie pentru mașinile decapotabile. Artistul a tocat toți banii câștigați la Eurovision pe astfel de mașini de fițe. A schimbat trei până acum și nu are de gând să se oprească aici, deși a cheltuit o avere pe ele.

Mihai Trăistariu (43 de ani) a câștigat ceva bănuți în cariera sa, mai ales după participarea la Eurovision, în Atena, atunci când a adus României locul 4. Artistul era pe val la acel moment și era solicitat în concerte în întreaga Europă cu al său „Tornero”, hit-ul care cucerise publicul.

Câte decapotabile a schimbat Trăistariu?

Banii s-au strâns atunci doldora în conturile solistului, însă cum au venit, așa aveau să și plece. Mai precis, Trăistariu i-a cheltuit abitir pe obsesia sa, mașinile decapotabile. Artistul a schimbat până acum nu mai puțin de trei astfel de modele, cheltuind o sumă exorbitantă.

Sunt leșinat după decapotabile, probabil unde am fost sărac lipit când eram mic. În 2007 mi-am luat un Porsche Boxster. Era la un an după Eurovision.

Iubesc mașinile sport, decapotabile. Am dat pe el 25.000 de euro și am mai băgat în el vreo 6.000 de euro pentru că i-am schimbat culoarea.

Mașina a venit gri metalizat din Germania și mi s-a părut banală culoarea. Am dus-o la o vopsitorie și le-am cerut un catalog de culori. Am ales împreună culoarea violet liliachiu cu perlă aurie-cameleon. Adică era cameleonică, i se schimba culoarea: la soare era mov, la umbră era mai albastră.

Am avut și înainte de aceasta un Peugeot 206 CC, tot decapotabil, luat în leasing. Am dat pe el 25.000 de euro, prin 2003. Le-am ținut o perioadă pe amândouă, ieșeam când cu una, când cu alta.

Iar astăzi am un Wolkswagen EOS, luată în 2014. E tot decapotabil. Am terminat ratele în patru-cinci ani. Trei mașini am avut, toate trei decapotabile, toate peste un miliard de lei. Prin urmare, trei miliarde, cam 90.000 de euro așa, am dat pe mașini până acum!”, a declarat solistul, pentru Click!.

„E din cauză că am fost sărac lipit!”

Artistul recunoaște, însă, că această obsesie pentru mașinile de fițe, cu care îi place să facă fală pe stradă, i se trage din copilărie, atunci când s-a confruntat cu o sărăcie lucie și multe lipsuri materiale.

Probabil că sărăcia lucie din copilărie m-a împins la fapte din astea! Pur și simplu, vreau să am tot ce-am visat vreodată și tot ce nu mi-am putut permite pe vremea când eram sărac lipit!

Una peste alta, am realizat de curând că tot acolo ajungem! Cu sau fără avere!

Simplitatea, curățenia sufletească, bunătatea sunt cu mult peste averea acumulată. Iar sănătatea le bate pe toate!

Toate bolile pleacă de la mâncare. Mâncăm tot ce putem! Ne îngrășăm peste măsură și ne scurtăm astfel viața. Aveți grijă de voi! Recomand: 30 de minute de sport zilnic, mâncat puțin, gândit pozitiv”, a mai spus artistul.

În 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la concursul muzical internațional Eurovision și a reușit să se claseze pe locul patru în clasamentul final datorită piesei interpretate, „Tornero”.

După Eurovision, străinii i-au acordat lui Mihai mai multe premii: cea mai bună voce masculină (Grecia , Cipru, Malta, Suedia), hitul anului - „Tornero” (Grecia, Malta, Cipru, Suedia, Islanda, Bielorusia, Turcia, Croaţia, Serbia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net