Transformarea uluitoare a lui Alexandru Papadopol. Cum arată acum

Ultima actualizare:

Alexandru Papadopol, în vârstă de 46 de ani, are un motiv în plus de bucurie. Valul cinci al pandemiei pare să fi intrat într-o etapă descendentă, iar o bună parte dintre activitățile culturale au putut fi reluate. Teatrele sunt din nou deschise, iar actorul se pregătește intens pentru viitoarele spectacole. 

Alexandru Papadopol se pregătește intens pentru noul rol
Alexandru Papadopol se pregătește intens pentru noul rol

Teatrele și-au deschis porțile din nou pentru cei care sunt vaccinați și dețin certificat verde, iar actorul Alexandru Papadopol revine pe scenă în piesa de teatru "Doi motani". Colegul și prietenul lui Alexandru Papadopol a distribuit imagini din culise, iar eforturile pe care le-a depus Alexandru pentru a intra în pielea personajului său au fost unele considerabile. ]n imaginea distribuită de către Octavian, Alexandru Padopol apare alături de colegul său de scenă, Leonid Doni, cel care interpretează celălalt personaj al piesei. 

Alexandru Papadopol poartă haine neîngrijite și are un aspect ponosit. Pentru a afla despre ce este vorba, doritorii își pot achiziționa bilet la cel mai nou spectacol în care actorul este protagonist. 

image

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă 

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în anul 2019, după un mariaj care a durat mai bine de 10 ani. Cei doi au reușit să păstreze o relație amicală de dragul fiicei pe care o au împreună. 

Ioana Ginghină a suferit enorm după divorțul de Papadopol, mai ales că acesta a avut loc după ce actrița a aflat că a fost înșelată cu o colegă de breaslă. Actrița a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a procesa trauma provocată de separare, iar acum este fericită alături de Cristian Pitulice, alături de care are planuri de nuntă. Anul 2022 va fi cel în care Ioana va îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă, conform propriilor declarații. 

Cristian Pitulice are o relație excelentă cu fiica Ioanei, iar cei doi petrec mult timp împreună. Ioana are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului care i-a readus zâmbetul pe buze și se consideră norocoasă că l-a întâlnit. 

  "Aici este ceva ce nu credeam că există. Nu credeam că voi găsi un bărbat care să-mi îngrijească atât de frumos copilul. Activitățile lor sunt temele la fizică, matematică, discuții pe teme istorice, geografie, însă ce facem în fiecare weekend și nu am făcut până acum este că ne jucăm. Da, am început în starea de urgență, acum doi ani, și a rămas așa. Ne jucăm tot felul de jocuri", a povestit Ioana.   

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net