Trei ani fără Nelu Ploieșteanu! Soția regretatului lăutar, afectată psihic: „Și acum mi se usucă lacrimile pe obraz...”

#Exclusiv Click!

Marți, 2 aprilie, s-au împlinit trei ani de când Nelu Ploieșteanu nu mai este printre noi. Celebrul lăutar a încetat din viață la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Floreasca, după ce a fost infectat cu Covid-19. Contactată de Click!, Elena Ploieșteanu ne-a mărturisit cum are grijă de sufletul artistului.

„Ne-a ajutat Dumnezeu să îi facem ieri panacidă lui Nelu. Am fost prima dată la Biserică, după la cimitir, iar la final am ajuns acasă unde am făcut un praznic, pentru sufletul lui...am dat de pomană. Cât o să trăiesc eu și o să am putere o să am grijă de sufletul lui. Ieri am fost toată ziua în fibrilație, dar mă bucur că a ieșit totul bine. Chiar dacă a trecut timpul, trei ani la număr, și acum mi se usucă lacrimile pe obraz după el. Sunt terminată psihic. Îmi este greu că nu e lângă mine nici el, nici Mihăiță, băiatul meu care a murit acum șase ani”, a spus Elena Ploieșteanu pentru Click!

Familia, mereu aproape

Elena Ploieșteanu ne-a mai mărturisit și faptul că se bucură că are o familie unită cu frică de Dumnezeu:

„La praznic au fost cei din familie: copiii, ginerii, nepoții, dar și alte persoane apropiate nouă. Sunt mulțumită sufletește că a ieșit bine. Am pus pe masă mâncare de post pentru că acum este și postul Paștelui și este normal acest lucru...cum ar fi o ciorbă de lobodă foarte bună”.

Click! spune

Elena Ploieșteanu a mai trecut printr-o cumpănă sufletească, în urmă cu șase ani, când fiul lor, Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, a încetat din viață. Tânărul era imobilizat la pat și dependent de cei din jur. Asta după ce destinul tânărului a fost schimbat radical, din copilărie, în urma unui vaccin medical, astfel că în urma unor controale medicale medicii l-au diagnosticat ca având tetrapareză spastică.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net