Care a fost cea mai mare dorință a lui Nelu Ploieșteanu. Nepotul său l-a dat de gol!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nelu Ploieșteanu și-a iubit familia din toată inima! Astfel, persoanele apropiate sufletului său au grijă să nu îi lipsească nimic pe lumea cealaltă și să îi ducă mai departe cea mai mare dorință a regretatului lăutar, și anume ca toți membrii familiei să fie fericiți.

Nelu Ploieșteanu a lăsat în urma sa multe melodii frumoase pe care le-a cântat ani de zile, pe scenă, în fața fanilor săi. Trupul regretatului lăutar nu a mai putut face față problemelor de sănătate după ce se infectase cu COVID.

Decesul său a lăsat în urmă o soție îndoliată, patru fete, dar și un nepot pentru care bunicul său este modelul lui în viață, deoarece îi moștenește talentul artistic. Tânărul Antonio Gavrilă, în vârstă de 25 de ani, este un pianist talentat din industria muzicală cu studii de profil în Elveția.

“Suntem bine cu toții acum. În aprile, anul acesta se împlinesc doi ani de la moartea lui. Chiar dacă timpul trece rănile din sufletul nostru nu le poate acoperi nimeni niciodată. Nu poți să treci peste o astfel de cumpănă atât de ușor. Bunelul meu nu și-a dorit niciodată ca familia și nepoții lui să fie nefericiți, tot timpul ne spunea că trebuie să fim bine, să râdem.

Așa că o să îi îndeplinim această dorință cum spunea el “pe eleganță”. Nu ne-a lăsat nimic cu limbă de moartea pentru că știa că așa vom face pentru că are niște nepoți cuminți, la casele lor”, ne-a declarat, Antonio Gavrilă, nepotul regretatului Nelu Ploieșteanu.

Soția lui Nelu Ploieșteanu își plânge soțul

Nelu Ploieșteanu a avut o inimă de ștrengar. Artistului i-a plăcut să trăiască viața din plin. Așa că regretatul lăutar a mai o relație, timp de 13 ani, cu o altă femeie, alta decât soția lui care l-a iubit neconțiționat. Însă, chiar dacă s-au certat, în trecut, ca la ușa cortului, Elena Ploieșteanu se pare că nu a încetat niciodată să își iubească bărbatul.

“Mamaie (n.r – Elena Ploieșteanu) merge în fiecare zi la cimitir la el și îi aprinde câte o lumânare. O să trec și eu zilele acestea pe la mormânt pe la dânsul, pentru că tocmai ce am ajuns în țară. Eu sunt de profesie pianist și compozitor și am spectacole și în străinătate. Mereu sunt pe drumuri dar când am timp merg pe la el mereu”, a mai spus Antonio pentru Click!

Click! spune

Nelu Ploieșteanu a muncit de la vârsta de 18 ani pentru a avea succesul dorit. Inițial a cântat în satul său natal (n.r - Ciorani, județul Prahova) după care cu timpul a învățat să cânte la pian și la acordeon. Astfel, după anul 1990 reușea să lanseze 18 albume muzicale. Regretatul lăutar a avut foarte multe spectacole și turnee în cariera sa, însă chiar și așa artistul nu și-a neglizat nici viața persoanală pentru că a lăsat în urma lui patru fiice și doi nepoți pe care i-a iubit infinit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net