Soția lui Nelu Ploieșteanu, răvășită de durere: „Cimitirul a devenit a doua mea casă”

#Exclusiv Click!

Timpul trece, dar rănile din sufletul Elenei Ploieșteanu, soția regretatului lăutar Nelu Ploieșteanu, care a decedat în urmă cu aproape trei ani, în perioada pandemiei, nu pot fi acoperite de nimeni și nimic. Contactată de Click!, femeia ne-a mărturisit că acum cimitirul unde sunt înmormântați soțul și fiul lor, Mihăiță, au devenit ca a doua ei casă.

„De cinci ani de la moartea lui Mihăilă și de aproape trei ani de la decesul soțului, Sărbătorile mele sunt negre în suflet. De Crăciun și de Revelion am fost la cimitir. În noaptea dintre ani, la doisprezece noaptea, am fost și am stat de vorbă cu amândoi și am dat de pomană. Durerea și suferința din suflet nu poate să mi-o scoată nimeni...este foarte greu pentru mine de când nu mai sunt ei doi. Pot zice că cimitirul a devenit a doua mea casă de când nu mai sunt ei doi”, a declarat Elena Ploieșteanu, pentru Click!

Atac la adresa cadrelor medicale

Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie 2021, la Spitalul Floreasca, după ce medicii au decis să îl interneze din cauză că avea Covid-19. Fostul mare lăutar și-a luat adio de la viață după două săptămâni petrecute în spital în stare critică.

„Nelu nu era un om de moarte. El nu a fost tratat corespunzător în spital de către medici. Copiii, nepoții mei, nu mă mai lasă să mă duc la cimitir, am ajuns să mă duc foarte des, din două în două zile la ei, iau o cafea și ma așez la mormântul lor și plâng și vorbesc cu ei. Mă macin mult sufletește”, a mai spus Elena Ploieșteanu, pentru Click!

Click! spune

În urmă cu cinci ani, fiul lor Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, s-a stins din viață. Bărbatul era imobilizat la pat și dependent de cei din jur. Destinul tânărului a fost schimbat radical, din copilărie, în urma unui vaccin medical. După acea cumpănă, în urma unor investigații medicale, doctorii l-au diagnosticat ca având tetrapareză spastică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net