Soția lui Nelu Ploieșteanu, primește mesaje din lumea de dincolo din partea regretatului artist. Ce îi transmite în vise

#Exclusiv Click!

Elena Ploieșteanu, soția regretatului Nelu Ploieșteanu, nu mai este om de când soțul și băiatul său, Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, au murit. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit care este cel mai mare regret de când a rămas văduvă.

Doar soția lui Nelu Ploieșteanu știe este în sufletul său în aceste momente! Rămasă fără soț, dar și fără băiatul care i-a murit acum cinci ani, Elena Ploieșteanu plânge și suspină în tăcere.

„Am fost de dimineață, încă de la prima oră, la Biserică, pentru că am băiatul și soțul mort și am grijă de sufletele lor. O să merg astăzi și la cimitir, o să fac câteva pachețele cu mâncare de post și o să le dau de pomană, este Sărbătoare mare astăzi, este Ziua Crucii. O să mă căiesc toata viața că mi-am dus soțul la spital. Dacă nu îl duceam, nu murea. Am găsit mesaje în telefon la el în care îi spunea fiicei mele că se sufocă, că nu are aer și medicii nu i-au făcut nimic”, a declarat Elena Ploieșteanu, pentru Click!

Se „hrănește” din vise

Soția regretatului lăutar ne-a mai dezvăluit și care a fost ultimul vis în care i-a apărut soțul:

„Îl visez mereu pe soțul meu. Când vreau să îl visez, înainte de culcare, seara, zic <Tatăl Nostru> și atunci el seara vine în visul meu. Ultima dată când l-am visat, mi-a spus să am grijă de mine, pentru că eu am slăbit foarte mult, am slăbit vreo zece kilograme, în ultima perioadă, și am ajuns piele și os. Plus că starea mea psihică nu este una bună. În vis îmi zice să nu mă mai consum că așa a fost să fie. Probabil el vede că sunt foarte afectată și îmi transmite în vis tot felul de mesaje”, ne-a mai spus aceasta.

Click! spune

În urmă cu cinci ani, fiul lor Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, și-a luat adio de la viață. Bărbatul era imobilizat la pat și dependent de cei din jur. Destinul tânărului a fost schimbat radical, din copilărie, în urma unui vaccin medical. După acea cumpănă, în urma unor investigații medicale, doctorii l-au diagnosticat ca având tetrapareză spastică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net