Trupa Bere Gratis, super colaborare cu Misha pentru "Două Suflete": "E prima colaborare pentru mine cu o trupă de băieți"

#Exclusiv Click!

Trupa Bere Gratis lansează o super piesă sub egida  MusicLover, "Două Suflete". Aceasta este un feat. cu Misha și marchează o colaborare specială, fiind un cântec autentic, bazat pe fapte reale.

"Piesa "Două suflete", noul single al formației Bere Gratis, este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec.Trupa a lansat și videoclipul acestei piese și se pregătește intens pentru concertul aniversar de 26 de ani de activitate, care va avea loc la Circul Metropolitan București", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis care nu a scăpat de emoții după atâția ani petrecuți pe scenă.

"Avem emoții înainte de fiecare lansare a unui cântec, înaintea fiecărui concert, a fiecărei apariții în fața celor care ne iubesc. Această piesă, "Două Suflete", este o combinație frumoasă de sensibilitate cu energie, senzualitate cu bucurie, emoție cu dorință.Este un cântec autentic pentru că, după cum se spune în filme, este bazat pe fapte reale. Și în altă ordine de idei, ca artist, știi că sufletul tău pereche este și cel care vine la concertele tale și te iubește sincer, și se regăsește în ceea ce trăiești tu. Și pentru asta, nu o să putem mulțumi niciodată suficient de mult. Așa că ne vedem pe 16 noiembrie!", îi îndeamnă Miță pe toți iubitorii trupei Bere Gratis.

Pentru Misha e prima colaborare cu o trupă de băieți

Misha a primit bucuroasă propunerea de a cânta alături de Bere Gratis, aceasta fiind, de altfel, și prima ei colaborare cu o trupă de băieți.

"E prima colaborare pentru mine cu o trupă de băieți. Mă simt onorată și încântată că m-au ales pe mine ca voce feminină pe această piesă. Am primit propunerea cu drag! Îi respect și îi apreciez pentru longevitatea lor și performanțele artistice în industria muzicală românească",  a declarat și Misha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net