Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are! Cum se descurcă cu plata facturilor

Invitat în cadrul unei emisiuni, maestrul Tudor Gheorghe a dezvăluit câți bani primește din partea statului român. Iată ce pensie are după ce și-a petrecut întreaga viața pe scenă!

Ce pensie are Tudor Gheorghe Foto: Arhivă
Ce pensie are Tudor Gheorghe Foto: Arhivă

Tudor Gheorghe, cântăreț, compozitor și actor, acum în vârstă de 76 de ani, și-a dedicat întreaga viață publicului și scenei, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români. Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, interpretul a dezvăluit ce pensie are și cum se descurcă din punct de vedere financiar.

Ce pensie are Tudor Gheorghe

Maestrul a dezvăluit în direct ce pensie primește lunar din partea statului român, după cariera sa din spate, de zeci de ani. Pentru un artist, spune el, este o pensie bună.

Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acum. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat Tudor Gheorghe, pentru sursa anterior menționată.

Tudor Gheorghe a fost întrebat, în contextul veniturilor sale, cum se descurcă cu facturile, având în vedere că mai multe vedete autohtone s-au plâns de sumele pe care trebuie să le plătească, în urma scumpirilor la energie și gaze. Printre cei care s-au arătat nemulțumiți de sumele de pe facturi din ultima perioadă se numără Oana Roman, Mihai Trăistariu și Dani Oțil.

Cum se descurcă Tudor Gheorghe cu plata facturilor

Artistul a explicat că fiul său i-a luat însă această povară de pe umeri, el fiind cel care plătește facturile casei. Tudor Gheorghe a glumit, astfel, că el nu are „noțiunea facturilor”.

Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. El se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”, a mai spus artistul.

Tudor Gheorghe a susținut sute de spectacole și concerte și a bifat o mulțime de evenimente. Printre cele mai cunoscute și apreciate cântece ale sale se numără „Au înnebunit salcâmii”și „Mărine la nunta ta”. Tudor Gheorghe este însă actor la bază, așa cum a recunoscut, iar de curând a povestit că s-a lăsat drogat pentru a știi cum să se comporte dacă ar interpreta un astfel de rol!

Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. 

M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. (..)  A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. (..)”, dezvăluia artistul, într-un interviu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net