Un cunoscut artist de muzică populară, implicat într-un accident cu o mașină de poliție! Acum își caută dreptatea în instanță! „Am dovezi…”

#Exclusiv Click!

Un cunoscut artist de muzică populară de la noi a fost implicat, zilele trecute, într-un nefericit accident de circulație, în zona Obor din Capitală. Artistul a încercat să evite impactul cu o mașină de poliție, care avea semnalele luminoase pornite, dar a fost lovit în plin de un alt autoturism. Cântărețul a fost declarat vinovat în urma accidentului. 

Cântărețul Florin Grigore (42 de ani) a fost implicat, în urmă cu câteva zile, într-un accident în trafic, în zona Obor, din Capitală. 

Artistul de muzică populară a încercat să evitat în ultimul moment impactul cu o mașină de poliție, care avea semnalele luminoase pornite, însă a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, venit din partea stângă a intersecției. 

În urma impactului, artistul și-a avariat grav bolidul, paguba ridicându-se la aproximativ 10.000 de euro.

Florin Grigore: „Am dat în frâne brusc ca să evit mașina de poliție”

Artistul se afla la volanul unei mașini de tip Suv, și, deși impactul s-a produs în partea de jos a mașinii, lovitura fiind atât de puternică, încât parbrizul s-a făcut praf. 

„Mă întorceam de la filmări, era aproximativ 21 fără 20 de minute, și, mă aflam în sensul girator de la Obor. S-a făcut verde și am vrut să-mi continui drumul să ies spre Șoseaua Colentina.

La un moment dat, dinspre Ferdinand, pe culoarea roșie a semaforului, venea cu o viteză foarte mare o mașină de poliție, care ulterior am aflat că erau de la Secția 8, doar cu luminile aprinse, fără sirene, și au intrat în intersecție fără se asigure, fără nimic.

Când au ajuns în dreptul meu, luminile m-au orbit, am dat în frâne brusc ca să-i evit, veneau dintr-un unghi mort și nu i-am văzut mai devreme. 

Nu m-am ciocnit cu ei, dar din stânga a venit o altă mașină și a intrat direct în ușa mea, de la șofer. A fost destul de mare impactul, o bubuială și o zdruncinătură mare”, ne-a povestit artistul, ulterior accidentului. 

Imediat după producerea accidentului, la fața locului s-a deplasat un alt echipaj de poliție, care i-a testat pe toți cei trei șoferi implicați cu aparatul etilotest.

Artistul a fost declarat, însă, vinovat și acum este bun de plată. 

„Am sunat la 112. Polițistul a zis că el nu ne-a văzut, că se se grăbeau. I-am întrebat dacă erau în misiune?! Mi-a zis: < Nu, domne, că a trecut unul pe roșu și ne-am luat după el!> De fapt, nu aveau noci o o misiune!

A venit un echipaj de la Rutieră, ne-a testat cu etilotestul, am ieșit toți trei negativ. Nu au fost victime, ne-au zis să mergem la accidente ușoare ca să declarați accidentul, să rezolvați cu asigurarea ca să vă reparați mașinile.

Acolo, polițistului i s-a dat voie să plece pe motiv că nu a fost implicat în accident, iar eu am fost declarat vinovat pentru că am schimbat direcția de mers. 

Așa că i-am dat celuilalt șofer asigurarea să-și repare mașina, iar eu va trebui să-mi repar mașina pe banii mei. Am o daună mare, ușa, pragul lovite, mi-a crăpat și parbrizul …”, ne-a mai spus artistul. 

Florin Grigore merge în instanță! „Vom face contestație la procesul verbal”

Florin Grigore consideră, însă, că autorul moral al accidentului ar fi fost șoferul mașinii de poliție, prin urmare este hotărât să meargă în instanță, pentru a se stabili în mod clar dacă mașina de Poliție se afla, la acel moment, cu adevărat în vreo misiune. 

„Mi-am contactat avocatul, suntem în proces de contestare a procesului verbal făcut de Poliție. Eu în procesul verbal am scris la mențiuni că vina morală îi aparține, de fapt, șoferului autospecialei M.A.I., care a intrat fără a fi în misiune în intersecție, fără sirene, doar cu lumini, pur și simplu era o aroganță a polițiștilor, ca să treacă și ei nestingheriți prin interesecție.

O aroganță care putea să-i coste viața, dacă eu nu frânam! Niște copii cărora li s-a dat uniformă și mașina de poliție pe mână și nu sunt responsabili de misiunea pe care o au!

Am solicitat de la Poliția locală și imaginile de pe camerele de supraveghere pentru că urmează să facem zilele acestea o plângere, contestație la procesul verbal.

Vom cere ordinul de serviciu al lor, vom cere din dispecerat să dea misiunea spre care se îndreptau. Voi depune și filmările pe care le avem la dosar. Avem și martori și rămâne să hotărască instanța”, a mai declarat cântărețul, pentru Click!

Artistul ne-a pus la dispoziție și filmările pe care le deține, la acest moment, de la locul accidentului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net