Val de accidente în rândul vedetelor! Irisha, la un pas de moarte! Giulia a căzut în baie

Accidentele casnice fac victime în rândul vedetelor. Frumoasa Irisha a ajuns, de urgență, la spital după o accidentare gravă, acasă, în bucătărie. Și Giulia Huidu a pățit-o, dar în baie!

Irisha (32 de ani), pe numele său din buletin, Irina Ceban, fosta asistentă de la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, a văzut moartea cu ochii, zilele trecute.

Irisha a suferit o accidentare gravă acasă, în propria bucătărie. Cântăreața a ajuns de urgență la spital, iar medicii i-au spus că lovitura putea să-i fie fatală.

Irisha: „5 cm mai încolo și era fatal!“

Irisha a căzut în propria locuință și s-a izbit puterrnic cu capul de colțul ascuțit al unui scaun din bucătărie. A chemat salvarea, iar medicii au dus-o de urgență la spital.

Ați fost foarte norocoasă”, zise domnul doctor! Așa simt și eu. În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică, când Dumnezeu, viața, Universul, mi-au dat o lecție uriașă. Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic. Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine.

Verificând rana, mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment, am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat SMURD-ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până în prezent.

Am reușit, într-un final, să localizăm problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: «-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală». Plâng și râd în același timp”, a povestit Irisha, încă în șoc după cele întâmplate, pe contul ei oficial de Instagram.

„Am realizat că viața este o călătorie scurtă”

În urma accidentului casnic suferit, vedeta va trebui să ia tratament timp de mai multe luni de zile.

Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de când v-ați dat seama că ceva nu este în regulă, m-a emoționat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc.

Mă înclin în fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă în grija lui mereu.

Zilele acestea, am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși în orice moment, așa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți”, a adăugat cântăreața, copleșită de valul de susținere din mediul on-line.

Până și Teo Trandafir i-a trimis un mesaj de încurajare.

„E o cumpănă pe care ai depășit-o. Gândurile tale m-au impresionat. Niciun cuvânt nu-și mai găsește sens, dar încerc: ai încredere că vei fi bine”, a fost mesajul lăsat de Teo Trandafir, pentru Irisha.

Giulia: „Am rupt caloriferul și mi-am spart bărbia!”

Giulia Huidu (38 de ani) a avut și ea parte de un accident casnic, însă mai puțin grav. Vedeta a alunecat și a căzut în baie. În cădere, a lovit caloriferul și s-a izbit cu bărbia de cadă.

Vedeta de la „America Express” a ajuns și ea la medic cu bărbia spartă.

Nu faceți scheme din astea in baie că e foarte periculos, chiar nu am crezut, dar este foarte periculos. Am căzut și am rupt caloriferul din perete, care nu era prins foarte bine. Am dat cu bărbia de cadă și am spart bărbia. Am ajuns la medicul meu Radu Ionescu să mă repare!”, a povestit Giulia, pe pagina ei de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net