Vlad Huidu se usucă pe picioare după America Express! Cât a slăbit soțul Giuliei: „Când s-a urcat pe cântar, nu i-a venit să creadă!”

Ultima actualizare:

Giulia Angelescu și Vlad Huidu au decis, în urmă cu două luni, să plece în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui, la „America Express”, iar acum, la întoarcere, cei doi soți se felicită pentru alegerea făcută. Experiența din America Latină a fost una cât se poate de dificilă, dar le-a întărit relația. Mai mult, Vlad s-a întors acasă mai ușor cu...14 kilograme. Când s-a urcat pe cântar, nu i-a venit să creadă!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au revenit de la „America Express” cu multă energie, deși competiția, desfășurată în America Latină, a fost foarte dificilă. Vlad Huidu (42 de ani) este încântat, însă, la maxim pentru că a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme, în urma probelor istovitoare.

Întors în țară,Vlad și-a reluat antrenamentele intensive al sală pentru a-și menține greutatea.

Vlad Huidu merge la sală zilnic ca să-și păstreze greutatea!

Am scăpat de 14 kilograme, abia ce m-am cântărit de dimineață. E așa de bine! Merg în continuare la sală zilnic, vreau să-mi păstrez greutatea.

E mult mai greu acolo decât ni se părea nouă din fața televizorului. Impresia pe care o ai în fața televizorului atunci când te uiți la show e: « hai, mă, ce nu pot să fac asta și eu? E ușor de făcut!»

Nu e așa, când ești sub presiunea timpului și trebuie să faci lucrurile repede ca să termini primul, nu-ți mai iese nimic, nici măcar unu la sută!  Dar, a fost o experiență cum nu am trăit, am descoperit lucruri noi despre noi înșine acolo”, a mărturisit Vlad Huidu, într-un story, acesta fiind foarte încântat de noua lui siluetă, căpătată după experiența „America Express”.

Giulia, nemulțumită că dat jos doar trei kilograme! „Suntem foarte fericiți, suntem foarte bine!”

Giulia și Vlad nu au avut timp nici să respire, de câteva zile, de când s-au întors din aventura „America Express”. Imediat ce s-au întors acasă, cei doi au mers la munte într-o vacanță cu copiii, unde au petrecut clipe de neuitat.

La rândul ei Giulia, nu a reușit să slăbească decât vreo două-trei kilograme, în aceeași competiție.

Eu nu am dat jos decât două-trei kilograme, dar bune și acelea. Nu am avut timp de nimic, de când am venit de la America Express. Ne-am relaxat și noi, am stat cu copii, am fost pe munți, de nebuni ce suntem.

Suntem foarte fericiți, suntem foarte bine! A fost cea mai tare experiență din viața noastră! Foarte grea, mai grea decât am crezut. O să fie cel mai tare sezon!

A fost cea mai tare aventură din viața noastră și ne bucurăm ca am mers și că am trăit-o împreună. Am fost o gașca senzațională, veți vedea!”, a povestit și Giulia, pentru fanii lor.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, iar relația lor a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe obstacole. Giulia s-a cununat religios cu Vlad Huidu, fratele "cârcotașului" Şerban Huidu, în vara lui 2012.

Aceștia au doi copii superbi, pe Mikael Eduard și pe Antonia Sabina, are au fost lăsați în grija bunicilor și a fratelui lui Vlad, Șerban Huidu, pe perioada celor două luni cât aceștia au fost plecați în America Latină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net