Vedetele se mândresc cu David Popovici! Cine îl laudă mai tare și mai frumos pe campionul olimpic medaliat cu aur la JO de la Paris! "În sfârșit, putem vorbi despre sport, nu despre ceremonia de deschidere..."

La 19 ani David Popovici a demonstrat din nou că este cel mai bun înotător al momentului. Este campion olimpic și toată lumea se mândrește cu el acum, iar rețelele de socializare au fost luate cu asalt de poze și felicitări cu și pentru David Popovici care a câștigat proba de 200 m liber și a cucerit medalia de Aur la JO de la Paris.

banner David Popovici

Sportivul român s-a calificat  în finala probei de 200 m liber de la JO 2024 Paris cu un super timp, cel mai bun de altfel al semifinalelor: 1:44.53. Toată lumea a fost în extaz și imediat după victoria lui Popovici, social media s-a umplut de mesaje, susțineri și de felicitări.

Mihaela Rădulescu a făcut o remarcă semnificativă atunci când l-a felicitat public pe David Popovici pentru victoria sa. "În sfârșit, putem vorbi despre Sport, nu despre Ceremonia de deschidere. Și nu aș putea fi mai fericită să sărbătoresc  o victorie românească de Aur! Bravo, David Popovici. Ai făcut-o din nou și ai făcut-o pentru România! Mulțumesc!", au fost cuvintele Mihaelei Rădulescu care a lăsat un mesaj în limba engleză pe pagina ei de Instagram.

"Nu am mai avut așa emoții de la bac!"

Andreea Raicu e la Paris și l-a susținut chiar din tribune pe David Popovici, simțind și trăind "pe viu" emoția victoriei românului de 19 ani.

"Atât de frumos! Atât de impresionant! Atâta emoție! Atâta bucurie! Mulțumesc, David Popovici! Cred că nu am mai avut așa emoții de la bac!", a notat și Andreea Raicu.

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, parte din Liga Exploratorilor și activist convins este mândru de perfomanțele lui David Popovici. "Felicitări, David! Avem nevoie de tineri ca tine ca de aer. Multiplu campion dar și modest și muncitor. Acum și Campion Olimpic, pf, ești Zeu!", spune și Hienă despre cel mai tare român al momentului.

Înainte de prestația lui David Popovici la JO 2024, Camelia Potec a transmis că acesta are nevoie de toată susținerea românilor. După victorie însă, mesajul fostei înotătoare de performanță a fost unul emoționant. "Bravo, David! Ești Campion Olimpic! (cât de minunat sună!!!). Bravo, Adi! Bravo, Dragoș! Bravo, Marcel! Felicitări întregii echipe! După 20 de ani de la ultimul titlu olimpic și la (aproape) 20 de ani pe care îi are, David a reușit să își adune în palmares Medalia Olimpică de Aur! Va continua...", spune Camelia Potec.

Andreea Esca l-a urmărit pe David Popovici singură, de la ea de acasă, din fața televizorului și s-a bucurat  în fiecare secundă pentru el și victoria acestuia, prilej cu care și-a amintit, de altfel, că acum 20 de ani, Camelia Potec lua aurul la Olimpiada de la Atena.

"Dragă David Popovici, îți mulțumesc pentru că ne faci atât de fericiți! Dar mai presus de asta, tu trebuie să știi că tot ce ai obținut, meriți cu vârf și îndesat! Pentru că muncești enorm, pentru că ești atât de concentrat pe ce ai de făcut, pentru că ești un om bun, pentru că ești tenace, pentru că ești inteligent, pentru că îți place ceea ce faci, pentru că iubești competiția, pentru că ți-a dat Dumnezeu talent, pentru că știi să depășești momentele mai puțin bune, pentru că înotul este viața ta! Apoi, aș vrea să le mulțumesc părinților tăi, știu ei pentru ce! Și educatorilor/antrenorilor tăi și întregii tale echipe. Toți ne-ați făcut să auzim imnul la @olympics 2024 și să avem pentru prima dată un român cu medalie de aur, la natație/masculin, într-o Olimpiadă!  #mulțumesc P.S.: Acum realizez că sunt fix 20 de ani de când luai și tu @cameliapotec aurul la Olimpiada de la Atena...”, a scris Esca pe Facebook și Instagram.

"David Popovici, zeul din Olimp, născut în România!" 

Pavel Bartoș l-a urmărit pe David Popovici tot din fața televizorului, alături de fetele sale, și a trăit toate emoțiile de la distanță dar a fost alături de marele campion. "Excepțional! David Popovici este Campion Olimpic! Îți mulțumim tare mult pentru aceste clipe extraordinare! Bravoooo!", a completat îndrăgitul actor și prezentator TV.

Horia Brenciu l-a dat, la rândul său, drept exemplu pe David Popovici. "David Popovici, zeul din Olimp, născut în România! Aur olimpic, 200 m liber! Este un exemplu formidabil pentru toți românii! Bravo, omule! Plângem și ne bucurăm! Îți mulțumim frumos! Felicitări din toată inima!", a notat și Brenciu pe social media.

Amalia Enache a realizat un interviu cu David Popovici pentru  podcastul "Cu inima la vedere”, pentru că și ea și Popovici, alături de alte nume cunoscute au fost implicați într-un proiect de suflet pentru Hope and Homes România. Gândurile bune și felicitările din partea știristei PROTV  nu au încetat să apară pentru David Popovici. "David Popovici nu e doar o bucurie de moment. David Popovici are talentul de a ne rămâne o bucurie în această țară, nu doar cu fiecare medalie tot mai mare până la, iată, Aurul olimpic, dar mai ales cu  fiecare fapta a lui și cu fiecare demonstrație a felului în care gândește. Felicitări, David Popovici! Felicitări, Adrian  Rădulescu!", a spus și Amalia Enache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net