Vestea momentului în showbiz! O cunoscută cântăreață din România se pregătește să devină mamă pentru prima dată

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românescă a venit în fața publicului cu o veste de zile mari: va deveni mamă pentru prima dată. Artista a luat decizia de a face fericitul anunț prin intermediul unei postări în social media, alături de o imagine cu ecografia. 

Vedeta care se pregătește să devină mamă / foto: Pixabay
Vedeta care se pregătește să devină mamă / foto: Pixabay

Emanuela Alexandra, cunoscută de public drept Emaa, a anunțat că este însărcinată. Cântăreața în vârstă de 31 de ani se află pentru prima dată în această ipostază care îi umple sufletul de bucurie. Ce mărturisiri a făcut aceasta. 

Cântăreața Emaa va deveni mamă. Este însărcinată în 3 luni 

Alături de o fotografie cu ecografia, însoțită de un mesaj emoționant, cântăreața a anunțat în mediul online faptul că este însărcinată în 3 luni și se pregătește să devină mamă pentru prima dată. 

Fanii ei au fost în culmea fericirii și au îmbrățișat cum nu se putea mai bine această veste: 

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare. Mothership called, we were waiting”, a anunțat Emaa, pe pagina ei de Instagram.

La rândul lor, internauții și-au exprimat fericirea și bucuria pentru artista lor iubită prin intermediul comentariilor: 

„Ce etapă nouă și deplină a existenței. Mă bucur din suflet! felicitări și îmbrățișări cu toate cele bune, pentru toți 3.”, Felicitări, ce frumos!”, „Felicitări, mă bucur enorm de mult, din inimă.”,

„Bine ai venit în lumea asta magică! Felicitări din suflet!”, „Sunt fericită, sunt fericită și mă bucur enooorm să vad așa ceva. Dor de tine!”

Nu doar fanii au ținut să-i transmită câteva gânduri bune, ci și colegii ei de breaslă care i-au urat doar mesaje emoționante:

 Alina Eremia: „Felicităăări și multă iubire!”

Antonia: „Motherhood is so special. Love!”

Macanache: „Felicitări!”

Alexandra Ungureanu: „Felicitări din suflet. Ce frumos!”

Misha Miller: „Felicităăăăăări!”

Minelli: „Congrats!”

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net