Caz parcă desprins dintr-un film! Gemenele care au născut bebeluși de nota 10, în aceeași zi

Renee și Nicole, două gemene din Australia, au născut la doar câteva minute distanță. Ambii bebeluși au primit nota 10, iar diferența de greutate dintre ei a fost de 200 de grame. Nicole era internată, iar sora ei i-a fost alături. De emoție, însă a intrat și aceasta în travaliu. 

Gemenele au născut bebeluși de nota 10 Foto: observatornews.ro
Gemenele au născut bebeluși de nota 10 Foto: observatornews.ro

Gemenele au născut la 22 minute distanță 

Nu doar că s-au născut la câteva clipe distanţă, dar cele două şi-au adus pe lume copiii la un interval de doar câteva minute. Evident, nu este singura experienţă memorabilă trăită de cele două. Însă cel de acum pare desprins dintr-un film.

Nicole era internată când sora ei s-a grăbit să-i fie alături. Însă de emoţie sau efort, aceasta a intrat şi ea în travaliu. Nașterile au avut loc la 22 de minute distanța. Bebeluşii au primit amândoi nota 10, iar diferența de greutate a fost de doar 200 de grame, scrie Observatornews.ro. 

Alte gemene care au născut la aceeași dată 

Alte gemene au venit pe lume în același timp, iar peste ani buni, viața avea să le aducă împreună într-unul dintre cele mai importante momente. Surorile și-au adus pe lume copiii în același timp, chiar de ziua lor de naștere. Povestea gemenelor Autumn Shaw și Amber Tramontana, din Tennessee, pare aproape ireală, însă arată încă o dată cât de puternică este legătura dintre gemeni. 

Surorile au fost puse în rezerve separate, însă au fost supravegheate de același medic. Autumn a născut prima, o fetiță de 4 kg, iar la 90 de minute distanță a venit pe lume și Blakely, fiica lui Amber, cu o greutate de 3 kg la naștere. „Nu aveam cum să plănuim așa ceva. Dumnezeu a avut grijă să pregătească pentru noi o poveste foarte specială. Sunt foarte recunoascătoare pentru tot. Fiicele noastre au fost apropiate de la început, de parcă au petrecut cele nouă luni în aceeași burtică”, a povestit Autumn.

O altă poveste a două surori gemene din SUA

În 2019, alte gemene din Statele Unite şi-au adus copiii pe lume în aceeaşi zi. Deşi părea tot un aranjament, proaspetele mămici spuneau că la mijloc este doar o sincronizare fericită, cum rar întâlneşti. Cele două verişoare au venit pe lume într-o noapte de duminică spre luni, la o oră distanţă. Ele împart astfel ziua de naştere, la fel ca mamele lor, surori gemene.

Cele două mame susţineau că travaliul nu a fost indus, la niciuna dintre ele. E răspunsul lor pentru cei care s-au îndoit că soarta le-a adus pe amândouă la spital în aceeaşi noapte. Surorile spun că a fost un vis împlinit să rămână însărcinate în acelaşi timp. Sincronizarea perfectă cu care şi-au adus pe lume fetiţele le-a făcut şi mai fericite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net