VIDEO Antonia, curtată de un arab în timpul unui concert. Bărbatul a avut o cerere neașteptată, iar artista a reacționat imediat: „Putem să...”

Antonia (35 de ani) este fără doar și poate una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Artista a susținut concerte în toate colțurile țării, iar de cele mai multe ori s-a confruntat cu situații neprevăzute. Iată cum a reacționat după ce un domn arab i-a cerut numărul de telefon.

Antonia, abordată de un arab în timpul unui concert
Antonia, abordată de un arab în timpul unui concert

„Putem să discutăm și cu soțul meu”

Antonia a fost considerată, de-a lungul timpului, una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista a reușit să întoarcă toate privirile cu fiecare apariție și chiar dacă este soție și mamă, bărbații nu ezită să îi facă curte.

În urmă cu câteva luni, în timpul unui concert, artista a fost abordată de un domn arab, chiar în fața publicului. Întâmplarea a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți, iar unii dintre ei au imortalizat momentul, care a devenit viral pe rețelele de socializare.

În imagini putem observa cum în mijlocul show-ului susținut de cântăreață, un bărbat de origine arabă îi oferă un buchet de flori, iar apoi îi arată că o urmărește pe Instagram. Ulterior, acesta îndrăznește să îi ceară numărul de telefon și să își exprime dorința de a fi împreună cu artista. Reacția Antoniei nu a întârziat să apară și fără să stea pe gânduri, a spus:

„Putem să discutăm și cu soțul meu care e aici, să îl întrebăm”, a spus Antonia, în timp ce se afla pe scenă.

Întregul moment a stârnit amuzamentul celor din jur și a trezit sute de reacții în mediul online.

„Ia uite ce tupeu pe el, voia să își mărească haremul”/ „Ce nebun, el credea că se uită Antonia la el”/ „Am leșinat de râs” / „Vai de mine, mor de râs”/ „Bravo Antonia, bună replica”/ „Moșul nu are gusturi proaste, poftește la Antonia” , au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai mult timp, drept pentru care fanii se întreabă de ce nu au făcut nunta până acum. Anul trecut, partenerul artistei a vorbit despre momentul în care vor spune „Da” în fața altarului.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (...) Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a mărturisit Alex Velea la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
cub alin oprea larisa uță png
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net