Vlad Gherman a probat costumele de ginerică! Va purta două ținute personalizate, la nunta din 2 iunie

Bate nunta la ușă pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Dacă mireasa a anunțat că va avea două rochii în ziua cea mare, nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Vlad a fost, ieri, și și-a luat cele două costume, pe care le va îmbrăca la nunta din data de 2 iunie.

Mai sunt doar 9 zile până când Vlad Gherman și aleasa inimii lui, Oana Moșneagu, vor păși la altar. Cei doi se căsătoresc pe data 2 iunie, într-un loc de vis, situat lângă o pădure aproape de București, același loc unde ai făcut nunta Gina Pistol și Smiley.

Mirii au pus la punct aproape tot: de la aranjamente florale, la fotograf și la meniu, iar invitațiile au fost trimise de mult.

Joi 23 iunie, Vlad a mers și și-a luat cele două costume de ginerică, realizate pe comandă pentru ziua cea mare. 

Una pentru biserică, alta pentru party! Cele două ținute de ginerică ale lui Vlad Gherman sunt personalizate

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cununat civil în luna aprilie, urmând ca, pe data de 2 iunie, să aibă loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Vlad Gherman a decis să poarte, în cea mai importantă zi din viața lui, două costume de mire. Prima ținută o va îmbrăca la biserică și la valsul mirilor, iar pe cea de-a doua o va purta pe toată durata petrecerii.

Actorul a mers, în cursul zilei de joi 23 iunie, și a probat cele două costume, care-i vin ca turnate. S-a filmat îmbrăcat cu ambele ținute și a postat un video pe rețelele de socializare, prezentând în detaliu cele două costume. 

După cum se poate observa în filmulețul cu pricina, vestimentația actorului poartă monograma sa personalizată, cusută chiar pe gulerul sacoului, unde scrie data în care va avea loc nunta, dar și inițialele prenumelor mirilor: O&V 02.06.2024. 

Inițialele mirelui sunt cusute și pe manșeta mânecii de la cămașă. Primul costum, pe care Vlad îl va îmbracă la slujba de la biserică este foare elegant, negru complet, vesta este tot neagră, ca și papionul. Cămașa purtată de mire va fi albă, iar pantofii tot negri. 

Cel de-al doilea costum, pentru petrecere, este de culoare gri, cămașa mirelui este albă, iar încălțămintea este confecționată din piele neagră. 

Oana Moșneagu va avea și ea două rochii de mireasă

Oana Moșneagu va îmbrăca și ea, la rândul ei, două rochii de mireasă. Actrița a probat nu mai puțin de 70 de ținute. Într-un final, a ales doar două pentru ziua cea mare, însă diferite total. 

Rochia aleasă pentru cununia religioasă este una clasică, simplă și elegantă, iar a cea de-a doua rochie, pentru petrecere, este sexy și comodă, pentru că miresica să se poată mișca în voie pe ringul de dans. 

„Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere, până la dansul mirilor. După, am ales o rochie mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. 

Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele zece”, a dezvăluit Oana Moșneagu, pentru Unica.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus, sâmbătă 6 aprilie, „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Nunta celor doi este programată pe 2 iunie, în același loc de vis de la marginea Bucureștiului, unde s-au căsătorit Gina Pistol și Smiley.

Oana și Vlad vor avea alături de ei la nuntă aproximativ 200 de persoane, în cel mai important moment din viața lor. Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman, nu a fost invitată la ceremonie. Nașii cuplului sunt actrița Anca Sigartău și soțul ei. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”. Cei doi formează un cuplu din anul 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net