Vlad Gherman a spus adevărul, după ce fanii l-au „bombardat” cu întrebări despre implantul de păr: „De ce te-ai chinui atât?”

Vlad Gherman se reface după implantul de păr. În urmă cu doar câteva zile, actorul își șoca fanii cu o filmare în care se tunde singur, explicând ulterior că se pregătea pentru intervenție. În aceste zile și-a ținut urmăritorii la curent cu starea sa de sănătate și a explicat motivul pentru care a apelat, din nou, la această schimbare. 

Vlad Gherman / foto: arhiva Click!
Vlad Gherman / foto: arhiva Click!

De-a lungul timpului, soțul Oanei Moșneagu a apelat o dată la implant de păr în urmă cu trei ani de zile. Recent, a decis să facă din nou acest pas, spune el „de dragul meseriei” care l-a consacrat. 

Vlad Gherman: „Aștept cu nerăbdare să pot dormi din nou normal pe perna mea”

În urmă cu doar câteva ore, actorul a postat un clip video în care spune care este starea sa de sănătate. A mărturisit că procesul de vindecare decurge normal și este nerăbdător să se vindece complet. 

  „Feedback după primele zile! Procesul de vindecare decurge normal, încep să îmi găsesc și poziția potrivită pe guler pentru a mă odihni noaptea, mă țin de tratament și aștept cu nerăbdare să pot dormi din nou normal pe perna mea. Revin zilele urmatoare cu progresul” - a transmis Vlad Gherman, în urmă cu doar câteva ore. 

 Întrebat de fani care a fost motivul pentru care a apelat la această intervenție, el a răspuns că de dragul meseriei care l-a consacrat: 

„De ce te-ai chinui atât, când ești bărbat și oricum îți stă bine ras pe cap?” - a fost întrebarea primită de actor, care a oferit următorul răspuns: 

„ Fac asta din respect pentru meseria pe care am ales-o”

 „Moștenesc gena bărbaților fără păr din familia Gherman”

Actorul a mai mărturisit faptul că gena nu a fost de partea lui și nu a fost înzestrat cu o podoabă capilară deasă și rezistentă, motiv pentru care a apelat la această intervenție. 

„12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani. De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără par din familia Gherman. Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului! Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de păr o dată la câțiva ani!

Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungeți doar atunci când trebuie să le trataț! O să îmi iau câteva zile să mă vindec, să dorm cât mai mult (deși e greu să faci asta în primele zile după implant) și voi reveni la voi, pe Instagram, cât de curând!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
theo rose jpg
dani otil si gabriela prisacariu 1 jpg
image png
Banner numerolog
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net