Gestul șocant făcut de Vlad Gherman: s-a tuns la zero în fața fanilor. Se pregătește să ajungă pe mâinile medicilor

Vlad Gherman, unul dintre cei mai cunoscuți actori tineri ai României, și-a șocat fanii după ce s-a tuns la zero de unul singur. A filmat tot momentul și l-a împărtășit fanilor, venind și cu o explicație prin care să clarifice gestul său. Toate detaliile, în articolul de mai jos! 

Vlad Gherman / foto: arhiva Click!
Vlad Gherman / foto: arhiva Click!

Vlad Gherman s-a făcut remarcat prin prisma carierei sale în actorie. Vreme de 9 ani a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu, pe care fanii l-au adorat, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, actorul este căsătorit cu Oana Moșneagu, tânăra care activează în același domeniu. 

„Urmează implantul!”

Actorul și-a anunțat fanii că a luat decizia de a-și face implant de păr. Intervenția va avea loc mâine și emoțiile sunt pe măsură. Vlad Gherman a filmat tot momentul și l-a împărtășit cu fanii. 

  „Atenție! Să nu vă sperie poza de la Reel! Sunt în regulă! Mă rog… nu am toate țiglele pe casă, asta-i clar, dar consider că acest video nu mai are nevoie de nici o prezentare! Urmează implantul!” - și-a anunțat actorul fanii de pe Instagram. 

Oana Moșneagu a rămas cu regretă după nunta cu Vlad Gherman 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au devenit soț și soție în vara acestui an. Evenimentul a fost unul restrâns, într-un cadru de vis, alături de persoanele cele mai dragi lor. Cu toate aceastea, actuala doamnă Gherman mărturisea într-un interviu faptul că anumite decizii au fost luate în grabă - din cauza timpului limitat - ceea ce a condus la mici nemulțumiri. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman / foto: arhiva Click!
Oana Moșneagu și Vlad Gherman / foto: arhiva Click!

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă.

Prietenii apropiați și familia au rămas, noi am închis cu totul la 5 dimineața, dar ne-ar fi plăcut să avem mai mult timp cu toți invitații, nu doar cu o parte dintre ei. Și aș mai schimba timpul de pregătiri, mi-aș da mai mult timp, noi ne-am cam grăbit și, din cauza asta, am făcut alegeri fiind limitați de disponibilități, pentru că am luat multe decizii pe ultima sută de metri. Până și rochia am ridicat-o cu doar jumătate de zi înainte”, a declarat Oana Moșneagu pentru Viva

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net