Oana Moșneagu șochează la doar câteva luni de la nunta cu Vlad Gherman. Ireal ce are de gând să facă cu accesoriile de nuntă și rochiile purtate: „Intenționez să...”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție în luna aprilie a acestui an. S-au cununat religios în luna iunie, iar acum, la câteva săptămâni distanță de la marele eveniment, actriță mărturisește ce planuri are cu cele două rochii pe care le-a purtat la nuntă. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit / foto: Facebook
Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit / foto: Facebook

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Oana Moșneagu a anunțat faptul că una dintre rochiile de mireasă și restul accesoriilor de nuntă urmează a fi transformate în ceva fabulos! Despre ce este vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Oana Moșneagu: „Au locul lor special”

Recent, soția lui Vlad Gherman a mărturisit faptul că își dorește ca cea de-a doua rochie de mireasă, pe care a purtat-o în cadrul petrecerii de nuntă, să o vopsească într-o altă culoare. 

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil. (râde)” - a declarat Oana Moșneagu, într-un interviu viva.ro

Cât despre accesorii, care și ele au un rol aparte, urmează a fi transformate în ceva special: 

„Când vine vorba despre accesorii, au locul lor special într-o cutiuță, o să le mai port în mod sigur, mai ales că la prima rochie am avut perle. În schimb, o amintire pe care o voi păstra într-un mod special este cea a buchetului meu de flori. Atât pe al meu, cât și pe al nașei le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou, le-am trimis către un artist care înrămează flori uscate. Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții, de-abia așteptăm să vedem cum va arăta!” - a mai spus actrița, pentru sursa citată. 

Povestea rochiilor purtate de Oana Moșneag la propria nuntă 

Rochia de mireasă purtată de vedetă / foto: Social media
Rochia de mireasă purtată de vedetă / foto: Social media

Actrița a declarat faptul că alegerea celor mai importante rochii purtate până acum a fost una anevoioasă. Cât de greu i-a fost să aleagă ținutele potrivite pentru ea. 

„Povestea rochiilor mele este una lungă și anevoioasă. (râde) Mi-a luat foarte mult timp și multe vizite în muuuulte magazine ca să găsesc ceea ce mi-am dorit. Am plecat la „vânătoarea de rochii cu multe poze de pe Pinterest descărcate în telefon, cu croieli și materiale în minte, cu dorințe clare. Nimic din ce mi-am dorit inițial nu s-a întâmplat și în realitate. Ce îmi alesesem eu nu am găsit, ba, mai mult, ce găseam similar nu mă avantaja deloc. Mărgele, paiete, aplicații, dantelă am evitat.

Nu doar pentru că nu mă reprezintă, dar și pentru că, de fiecare dată când puneam pe mine o rochie decorată cu așa ceva, exista categoric un loc în care să mă deranjeze pe piele, adică mă zgâriau sau se simțea incomod. Și nu era vorba despre calitatea rochiilor, era vorba despre pielea mea și despre ce tolerează ea. Într-un final, m-am întors la una dintre primele rochii probate, cea în care m-am simțit cel mai bine și care mă reprezenta cel mai mult, iar pe a doua am ales-o diferită ca stil și mult mai lejeră, ca să pot dansa în ea toată noaptea. Și așa a fost, am dansat până la sfârșitul petrecerii, iar în ambele rochii m-am simțit așa cum ar trebui să se simtă orice mireasă în ziua nunții ei, frumoasă și specială”, a adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
image
image
image
image
image
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net