Oana Moșneagu, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Vlad Gherman. Cu ce regrete a rămas: „Ne-am cam grăbit”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele în fața altarului, în urmă cu mai bine de o lună. Cei doi au sărbătorit cu mare fast alături de cei dragi lor, însă au existat și lucruri care au nemulțumit-o pe actriță cu privire la eveniment și pe care le-a dezvăluit chiar ea.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman
Oana Moșneagu și Vlad Gherman

„Am luat multe decizii pe ultima sută de metri”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, într-un cadru desprins din basme, însă au existat și anumite aspecte pe care actrița le regretă. Aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate cu privire la marele eveniment. „Doamna Gherman” spune că și-ar fi dorit ca nunta să aibă loc într-o altă zi din săptămână, pentru ca invitații să poată sta mai mult timp la petrecere. Mai mult, ea mărturisește că din cauza timpului limitat pe care l-au avut pentru organizare, multe decizii au fost luate în grabă. 

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă.

Prietenii apropiați și familia au rămas, noi am închis cu totul la 5 dimineața, dar ne-ar fi plăcut să avem mai mult timp cu toți invitații, nu doar cu o parte dintre ei. Și aș mai schimba timpul de pregătiri, mi-aș da mai mult timp, noi ne-am cam grăbit și, din cauza asta, am făcut alegeri fiind limitați de disponibilități, pentru că am luat multe decizii pe ultima sută de metri. Până și rochia am ridicat-o cu doar jumătate de zi înainte”, a declarat Oana Moșneagu pentru Viva. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să devină părinți?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au luat în calcul și apariția unui copil în viața lor, după ce s-au căsătorit. Cei doi sunt nerăbdători să devină părinți, iar partenerul actriței și-a plănuit să devină tată până anul viitor. 

„Mult nu mai așteptăm noi, că na, trece timpul. Ne dorim, probabil că la anul, că acum vrem să ne odihnim după perioada asta agitată și aglomerată pe care am avut-o. Dar nici nu ne ferim, dacă e să se întâmple, se întâmplă”, a mai mărturisit actrița pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net