Cum arată Vlad Gherman după intervenția de implant de păr. Actorul are nevoie de recuperare: „O să-mi iau câteva zile să mă vindec, voi reveni la voi”

Vlad Gherman a uimit o întreagă rețea de socializare, după ce, zilele trecute s-a filmat în timp ce se tundea zero. Ulterior, actorul a lămurit lucrurile și a dezvăluit că urmează să își facă implant de păr, intervenție la care a mai apelat și în trecut.

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr pentru a doua oară
Vlad Gherman și-a făcut implant de păr pentru a doua oară

„O să-mi iau câteva zile să mă vindec”

Vlad Gherman și-a făcut ieri implant de păr, iar întreaga intervenție a durat mai mult decât cea din urmă cu câțiva ani. Astăzi, soțul Oanei Moșneagu a publicat o fotografie după procedură și a mărturisit că are nevoie de câteva zile să se vindece, dar mai ales să se odihnească.

Vlad Gherman are nevoie de recuperare după intervenție / Foto: Instagram
Vlad Gherman are nevoie de recuperare după intervenție / Foto: Instagram

„12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani. De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără par din familia Gherman. Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului! Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de păr o dată la câțiva ani!

Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungeți doar atunci când trebuie să le trataț! O să îmi iau câteva zile să mă vindec, să dorm cât mai mult (deși e greu să faci asta în primele zile după implant) și voi reveni la voi, pe Instagram, cât de curând!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman este la a doilea implant de păr: „A fost la fel ca prima, lipsită de durere”

Vlad Gherman, implant de păr / Foto: Instagram
Vlad Gherman, implant de păr / Foto: Instagram

În urmă cu 3 ani, Vlad Gherman a apelat pentru prima dată la o astfel de intervenție. Chiar și atunci a avut nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, însă a fost mulțumit de rezultat.

„Prima noapte parțial dormită post implant. A fost o intervenție mai lungă (14 ore), având nevoie de mai multe grefe decât prima oară, iar asta pentru că părul meu nativ nu se oprește din a mă părăsi. A fost o procedură, la fel ca prima, lipsită de durere de la început până la final, deși oboseala începea să își spună cuvântul în ultima oră din acest proces (...)

Nu am cuvinte să le mulțumesc (n.r. echipei de medici), mai ales că m-am ales și cu un bonus o excizie a unei alunițe care nu părea în ordine. În orice caz, încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni cum trebuie fiind și foarte atent să nu cumva să îmi ating zona implantată, dar... abia aștept ca în următoarele luni să recâștig încrederea în mine pe care începusem să o pierd în ultima perioadă”, a scris Vlad Gherman pe Facebook, imediat după a doua intervenție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net