Vlăduța Lupău, în doliu! A primit tragica veste în vacanța din Maldive: „Dumnezeu să-l odihnească!”

Vlăduța Lupău traversează un moment dificil în clipele de față, după ce o rudă apropiată a trecut în neființa. Artista a primit tragica veste în timp ce se află în vacanța din Maldive, pe care o programase de foarte mult timp. Cine este persoana după care acum ține doliu? 

Vlăduța Lupău / foto: social media
Vlăduța Lupău / foto: social media

Cunoscută pentru cântăcele sale, Vlăduța Lupău a cucerit inimile românilor care îi iubesc vocea și talentul. Are o legătură cu fanii ei, cărora le-a mărturisit recent vestea că o persoană apropiată ei s-a stins din viață.

Vlăduța Lupău: „Veștile rele vin ca un fulger” 

În cadrul unei postări pe Instagram, în secțiunea InstaStory, cântăreața a anunțat vestea morții unchiului său - fratele mamei sale. Vlăduța a postat o imagine în care vorbea pe apel video cu bunica sa, dărâmată de durere pentru că a ajuns să își înmormânteze propriul copil. 

„Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger”, este mesajul scris de Vlăduța Lupău, în mediul online, în dreptul unei imagini cu bunica ei.

Vlăduța Lupău, în doliu / foto: InstaStory
Vlăduța Lupău, în doliu / foto: InstaStory

Familia nu a susținut-o în carieră 

În trecut, cântăreața mărturisea că părinții ei au avut alte planuri pentru ea din punct de vedere profesional. Și-au dorit ca ea să devină medic veterinar, meserie pe care atât mama, cât și fratele ei, au îmbrățișat-o. 

Astfel, în timp ce studia Medicina Veterinară, cântăreața cocheta în paralel și cu muzica, meserie care a consacrat-o.

„Eram de nedespărțit de fratele meu, care era împătimit după animale. Eu voiam să fac științe politice. A mers să-și depună dosarul la Medicină veterinară, la Cluj-Napoca, mi-a plăcut cum arăta curtea, apoi clădirea, am găsit și foști colegi ai mamei. Chiar dacă fratele meu e mai mare cu un an, am fost împreună în aceeași clasă, în aceeași bancă, din clasa I până la facultate. Mi-au zis la Cluj: «Vlăduța, hai că te ajutăm, că facem!». Eu voiam «Științe politice», dar mi-am depus dosarul la Medicină veterinară. Așa am ajuns acolo. Apoi, am îmbrățișat cu drag facultatea, am avut bursă cinci ani și jumătate din șase. Am fost și în Italia, cu bursă. Dar n-am fost deschisă total cu facultatea. Eu și cântam, mai ales din anul IV, când a fost mai greu cu școala, iar eu m-am dedicat mai mult muzicii”, a rememorat Vlăduța.

Condiționată de tatăl ei ca mai întâi să lucreze, apoi să aibă cabinetul ei, Vlăduța a decis să își urmeze propriul drum în viață, cu sau fără sprijin din partea familiei. 

„L-am întrebat pe tata: «Îmi faci un cabinet? Să am ce face!». Tata avea un spațiu comercial, un magazin alimentar, i-am zis să-l scoată pe ăla afară, altfel nu mă întorc acasă. «Păi, nu, mai întâi să te angajezi, să faci aia, aia». Atunci, am zis că-mi văd eu de treaba mea. Am terminat facultatea acum 7 ani, poate că mi-ar fi plăcut un cabinet veterinar, fain, dar la Cluj, nu la Șimleu Silvaniei”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net