Vulpița, o mamă denaturată! Nu știe cine este tatăl copilului pe care abia l-a născut: „A dat un nume, două”

Ultima actualizare:

Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu aproximativ trei luni. Viorel însă nu a recunoscut copilul, pe motiv că nu ar fi al lui. Astfel, micuțul a ajuns în grija statului, și Veronica și-a refăcut viața în brațele unui bărbat mult mai în vârstă decât ea. 

Vulpița nu știe cu cine a conceput ultimul copil / foto: Colaj Click!
Vulpița nu știe cu cine a conceput ultimul copil / foto: Colaj Click!

Veronica a ajuns din nou în atenția publicului prin prisma acțiunilor nedemne pe care le-a săvârșit. Se zvonește că ultimul copil pe care l-a născut nu este al lui Viorel. Mai mult decât atât, nici ea nu ar ști cu exactitate cine este tatăl băiețelului ei. 

Veronica și-a lăsat cei doi copii în grija lui Viorel 

Tânăra pare că nu mai are pe nimeni în preajma ei, decât pe bărbatul alături de care trăiește o nouă poveste de iubire. A fost părăsită de Viorel la scurt timp după naștere, cei doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija lui, iar de cel pe care l-a născut recent se ocupă statul. 

Persoane care se ocupă de cazul Veronicăi i-au întins o mână de ajutor și i-au propus să meargă într-un centru cu bebelușul ei și să încerce să stabilească o conexiune, idee cu care ar fi fost de acord. 

Cât despre identitatea bărbatului cu care a conceput copilul, nu știe cu exactitate, ci doar ar fi oferit câteva nume, însă atât nu a fost suficient. 

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net