Zi importantă pentru Liviu Vârciu și Anda Călin. Ce mesaj a transmis prezentatorul în mediul online: „Obraznica mea preferată”

Ieri a fost o zi importantă pentru Liviu Vârciu și Anda Călin. Cei doi și-au sărbătorit fiica, pe Anastasia, care a împlinit 8 ani. Cu această ocazie, prezentatorul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a publicat câteva imagini cu cea mică.

Liviu Vârciu, mesaj pentru fiica sa
Liviu Vârciu, mesaj pentru fiica sa

Liviu Vârciu, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au început povestea de dragoste în urmă cu 8 ani, iar recent, cei doi au spus și marele „Da” în fața altarului. Ieri, cuplul a avut un nou motiv de bucurie, căci fiica lor a împlinit 7 ani. Anastasia este primul lor copil, iar de când a venit pe lume, cântărețul și partenera sa sunt extrem de împliniți. Cu ocazia zilei de naștere a celei mici, acesta a scris un scurt mesaj emoționant, care a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor.

„Ești o binecuvântare în viața mea și nu aș putea fi mai recunoscător pentru tine. La mulți ani, obraznica mea preferată”, este mesajul pe care l-a transmis Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit în secret

În vara acestui ani au bătut clopote de nuntă pentru Anda Călin și Liviu Vârciu. Cei  s-au căsătorit în secret în Santorini, acolo unde au petrecut și luna de miere. Și-au jurat iubire până la capătul vieții în fața unui preot de la o biserică grecească, unde i-au avut alături doar pe nași și părinți.

Prezentatorul Tv a mărturisit că atât el, cât și soția sa și-au dorit ca evenimentul să se desfășoare în secret, departe de lumina reflectoarelor sau de ochii curioșilor. Mai mult, deși nu au făcut petrecere după ce și-au unit destinele, Liviu Vârciu a promis că va organiza ceva în acest sens.

„Vreau să spun că o iubesc din tot sufletul pe soția mea. Acum pot să-i spun așa. Noi secret am vrut să fie, nu am vrut să facem public, să începem să povestim. Am vrut să fim doar noi la biserică, cu nașii, cu părinții.

Noi oricum o să facem o petrecere, nu scăpați fără dar. Noi ne-am cununat în România, unde i-am botezat și pe copii. Eu voiam o cununie mare, dar nu aveam când, cu filmările, cu plecările și i-am spus Andei să facă actele, a fost perfect, într-o săptămână”, a mărturisit Liviu Vârciu la „Un show păcătos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net