Zi tristă pentru Oana Roman. Cine i-a fost alături când Mioara se afla pe masa de operație: „Am venit să îi mulțumesc”

În urmă cu doar câteva zile, problemele de sănătate au dus-o pe Mioara Roman (83 de ani) pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca. Mama Oanei Roman a fost nevoită să treacă printr-o operație care, din fericire, a decurs bine. În tot acest timp, fiica ei a traversat mai multe stări, și le-a cerut persoanelor care o urmăresc cu drag să îi fie aproape. Vedeta a găsit și un refugiu pentru a-și calma durerea. 

Oana și Mioara Roman / foto: Colaj Click!
Oana și Mioara Roman / foto: Colaj Click!

Știm cu toții că Mioara Roman s-a confruntat în ultimele luni cu mai multe probleme de sănătate, însă nu a fost nici măcar o secundă lăsată de izbeliște. Oana, fiica sa, a avut grijă să nu-i lipsească nimic și s-a asigurat că primește îngrijirile de care are nevoie. Totuși, greu i-a fost și ei, așa că nu a ezitat să își viziteze un prieten vechi, care nu se mai află printre noi. 

Oana Roman: „Am venit să îi mulțumesc”

Vedeta a împărtășit cu fanii ei o amintire tristă: astăzi, 21 octombrie, se împlinesc 16 de când Franco, nepotul lui Pepe a încheiat socotelile cu această viață. Deși nu mai face parte din această lume, Oana își amintește mereu de el, îi vizitează mormântul și își găsește acolo alinare, mai ales în clipele grele. 

În timp ce Mioara Roman se afla pe masa de operație, inima Oanei spera ca totul să iasă bine. În acele momente, ea se afla la mormântul lui Franco, și a primit un semn divin: 

Oana Roman la mormântul lui Franco / foto: Instagram
Oana Roman la mormântul lui Franco / foto: Instagram

„Azi, 16 ani de când Franco e un înger. Un înger care veghează, aude, ascultă și ajută. Am venit să îi mulțumesc, așa cum fac an de an pe 21 octombrie. Luni, în orele în care mama era în operație, am venit la el. Când am ajuns, deși plouase toată noaptea și toată dimineața, a ieșit un soare orbitor și am știut că mă aude, și mă ajută. Și mama a ieșit cu bine din operație.”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu mormântul regretatului ei prieten, Franco. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net