Şi-a omorât soţul cu mâna băiatului de 10 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O femeie de 46 de ani din Ohio, SUA, şi-a convins fiul vitreg, de 10 ani, să-şi ucidă propriul tată. Ea a fost găsită vinovată pentru crimă şi îşi va petrece restul vieţii după gratii.

Mamă cu chip de monstru! Judith Hawkey din Oakwood, Ohio, Statele Unite, a vrut să scape basma curată, forţându-şi fiul vitreg de 10 ani să-şi ucidă tatăl cu sânge rece. Dorind să încaseze o asigurare uriaşă după moartea soţului ei, femeia a pus la cale un plan inteligent, pentru ca totul să pară un accident. În urmă cu câţiva ani, Corey şi-a împuşcat în cap părintele cu o puşcă de vânătoare, în timp ce acesta dormea.

În momentul în care anchetatorii au descoperit că arma nu s-a descărcat accidental, cazul a luat o întorsătură periculoasă.

Apăsat de vina îngrozitoare, băiatul a povestit la şcoală cum şi-a ucis părintele şi cine l-a pus să o facă

Femeia a încercat în zadar să-i convingă pe anchetatori că fiul ei vitreg e vinovat de moartea soţului ei, Robert Breininger.

Aceştia au descoperit că bărbatul a fost ucis cu sânge rece de la o distanţă mică şi din această cauză capul lui a fost practic pulverizat pe toţi pereţii. Imaginea traumatizantă l-a urmărit pe copil mult timp. Până într-o zi, când minorul i-a mărturisit unui profesor că mama lui vitregă l-a obligat să comită nenorocirea şi că a minţit în faţa instanţei pentru că aşa îl învăţase Judith. Femeia a fost găsită vinovată de crimă deosebit de gravă şi a fost condamnată, zilele trecute, la închisoare pe viaţă.

Ea îşi va petrece restul vieţii după gratii, fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, fiind acuzată şi de fraudă în asigurări după ce a încasat la începutul anului 500.000 de dolari, poliţa de viaţă a soţului.

Băiatul nu va primi nici o pedeapsă, fiind considerat o victimă a manipulării diabolice a mamei sale, la o vârstă la care nu avea discernământ asupra acţiunilor sale. El va fi instituţionalizat şi îngrijit pe banii statului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net