Un tren din România va ajunge la destinație cu peste 5 ore întârziere. Călătorii petrec pe drum mai bine de 18 ore

Vremea din această vară pare a fi una a extremelor, iar în timp ce mulți dintre noi încercăm să rezistăm în fața temperaturilor ridicate, în alte zone din țară, furtunile provoacă probleme serioase. Compania CFR Călători a anunțat că un tren care se deplasează între Timișoara Nord și Mangalia urmează să ajungă la destinație cu o întârziere de peste cinci ore, din cauza furtunilor!

Trenul circulă între Timișoara Nord și Mangalia
Trenul circulă între Timișoara Nord și Mangalia

Vremea din țara noastră continuă să facă probleme, iar de această dată afectați sunt pasagerii unui tren care circulă între Timișoara Nord și Mangalia. Compania CFR Călători a anunțat că trenul IR 1992 Timişoara Nord (pl 17:51) – Mangalia (sos 09:28) va avea o întârziere totală de peste 300 de minute.

Iar de vină ar fi o serie de probleme, cum ar fi avarierea locomotivei după ce a lovit un copac căzut pe linie, o defecțiune la unul dintre vagoane, dar și lipsa tensiunii în unul dintre firele de contact, din cauza furtunilor.

„Principalele cauze care au condus la această întârziere sunt: lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei şi a necesitat schimbarea acesteia; remedierea unei defecţiuni apărute la un vagon; lipsă tensiune în firul de contact dintre staţiile Balota şi Tamna din cauza fenomenelor meteorologice”, a informat CFR Călători. De asemenea, în stația Feteși, călătorii urmează să primească apă.

Trenul care ajunge cu 300 de minute întârziere

Din păcate, românii care călătoresc cu trenul sunt nevoiți să meargă în condiții tot mai dificile, din cauza vremii. După ce CFR a comunicat recent că se va impune reducerea vitezei trenurilor cu 30 – 50 km/h, din cauza căldurii excesive, românii au reacționat imediat, spunând că deja trenurile din țara noastră călătoresc foarte încet, indiferent de vreme.

„Am făcut 16 ore până la Cluj, de la București, pe mai puțin de 500 km. Îmi venea să mă dau jos și să alerg pe lângă tren, aș fi ajuns mai repede. Nici nu știu ce caniculă a fost! Afară erau 32 de grade la București, iar când am ajuns la Cluj erau 17 grade, era deja a doua zi dimineață, dar trenurile tot se târau ca și cum ar fi temperaturi de Africa”, scria un român, ca răspuns la anunțul CFR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net