Florile pe care trebuie să le plantezi în grădină, în luna iulie. Vor înflori până toamna târziu și vor arăta superb

Deja ne mai despart doar câteva zile de începutul lunii iulie, iar dacă avem norocul de a ne număra printre românii care au propria curte, cu siguranță că ne vom afla în căutarea unor noi modalități de a o decora. Iar florile sunt, fără doar și poate, una dintre cele mai simple metode de a ne înfrumuseța curtea! Desigur, trebuie să știm ce este indicat să plantăm, în luna iulie!

Heleniu hibrid este o alegere perfectă pentru luna iulie
Heleniu hibrid este o alegere perfectă pentru luna iulie

Cei mai mulți dintre noi vor fi de acord cu faptul că florile sunt o alegere perfectă pentru a ne decora spațiile interioare din casă. Însă, desigur, ele sunt la fel de eficiente și pentru locuri precum balconul, ori grădina noastră! Astfel că dacă suntem în căutarea unei modalități rapide de a ne înfrumuseța curtea, cel mai simplu este să plantăm câteva flori!

Iar cum deja ne apropiem cu pași repezi de luna iulie, este important să știm ce fel de flori putem planta în această perioadă. Desigur, primul lucru pe care trebuie să îl știm este faptul că vremea va fi foarte fierbinte în această perioadă, așa că nu trebuie să uităm să nu lăsăm solul să se usuce. Chiar și irigarea prin picurare poate fi suficientă, pentru plantele care vor crește într-un pat cu flori.

Ce flori putem planta în grădină în luna iulie

Există câteva plante pe care le putem planta fără griji în grădina noastră, în luna iulie. Desigur, prima dintre acestea este și cea mai cunoscută: trandafirul. Însă, pe lângă trandafiri, pentru o grădină superbă și specială mai putem recurge și la tricyrtis, o plantă superbă ce seamănă cu o orhidee.

Mai avem la dispoziție și alte opțiuni superbe, cum ar fi veronica, ori heleniu hibrid. Plantele perene pe care le putem planta în grădină în această perioadă nu sunt foarte pretențioase, însă nu trebuie să le neglijăm complet. Mai ales din cauza caniculei la care ne putem aștepta, este important să udăm suficient aceste plante, pentru ca ele să înflorească frumos și rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net