Anunțul important pe care șoferii din România trebuie să îl știe! Ce se întâmplă cu rovinieta

Vești bune pentru șoferii din țara noastră! Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că începând cu ziua de joi, românii vor avea posibilitatea a a achiziționa rovinietă și de pe ghiseul.ro. Plata va putea fi efectuată numai prin intermediul unui card bancar.

Rovinieta va puate fi cumpărată și de pe ghiseul.ro / foto: Getty Images
Rovinieta va puate fi cumpărată și de pe ghiseul.ro / foto: Getty Images

Vești bune pentru șoferii care au nevoie de rovinietă! Începând chiar de astăzi, 27 iunie 2024, aceasta poate fi achiziționată și online, de pe ghiseul.ro. Însă, un detaliu pe care românii trebuie să îl știe dacă doresc să cumpere rovinieta direct de pe site este că plata poate fi efectuată exclusiv prin intermediul cardului.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi că începând de astăzi, 27.06.2024, în urma încheierii acordului de parteneriat între CNAIR și Autoritatea pentru Digitalizarea României, persoanele fizice care dețin cont pe www.ghiseul.ro pot achita tariful de utilizare (rovinieta) prin intermediul site-ului menționat, plata putând fi efectuată exclusiv prin intermediul cardului bancar”, a informat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Anunțul important pentru șoferii din România

Există mai multe situații în care este necesară achitarea rovinietei. De exemplu, atunci când trebuie să circulăm pe rețeaua de drumuri naționale, exclusiv cele ce află în intravilanul municipiilor, între indicatoarele de intrare și ieșire din acestea. De asemenea, rovinieta este necesară și pentru toate categoriile de vechicule înmatriculate în țara noastră, cât și dincolo de hotare.

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice, trebuie să achite rovinietă, aceasta fiind împărțită în mai multe categorii, în funcție de caractersticile autovehiculului. Din fericire pentru șoferii din țara noastră, acum devine mult mai ușor să cumpere rovinietă.

Ea poate fi achiziționată, cu cardul, direct de pe site-ul ghiseul.ro, iar acest lucru devine posibil datorită unui parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Autoritatea pentru Digitalizarea României. Această nouă oportunitate este pusă la dispoziția românilor chiar de astăzi, 27 iunie 2024, iar plata pentru rovinieta cumpărată de pe site poate fi efectuată exclusiv cu un card bancar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net