Rețeta perfectă pentru zilele fierbinți de vară! Este o salată de care nu ne vom mai sătura

După cum putem simți cu toții, temperaturile din ultima perioadă sunt extrem de ridicate, așa că cei mai mulți dintre noi vom încerca să evităm mâncărurile grele, pe care am fi nevoiți să le pregătim la cuptor, ori care trebuie lăsate la fiert ore întregi. Astfel, o salată specială poate fi alegerea perfectă pentru astfel de zile fierbinți!

Este o rețetă perfecăt pentru zilele de vară / foto: IStock
Este o rețetă perfecăt pentru zilele de vară / foto: IStock

În zilele fierbinți de vară, cei mai mulți dintre noi vom încerca să evităm să gătim preparate care ne vor încinge și mai mult casele. Astfel, pe mesele noastre vor apărea, de cele mai multe ori, preparate simple, care pot fi gătite fără prea mare efort. Iar ce variantă mai bună putem avea la dispoziție decât o salată de vară perfectă, care nu doar că are un gust divin, dar arată și spectaculos?

Pentru a pregăti această salată delicioasă, tot ce ne trebuie sunt 300 de grame de paste colorate, jumătate de borcan de ciuperci murate, 150 de grame de măsline asortate, 150 de grame de roșii cherry, 150 de grame de brânză feta, 2 fire de ceapă verde, 3 linguri de ulei de măsline, salată verde, sare și piper după gust, o ceapă roșie, cât și, în final, busuioc proaspăt.

Cum putem pregăti salata perfectă pentru zilele de vară

După ce am pregătit toate ingredientele necesare, primul pas este să punem la fiert 15 litri de apă, maxim 2 litri, în care să adăugăm și o linguriță rasă de sare. Atunci când apa va începe să clocotească, putem adăuga și pastele, care trebuie fierte conform instrucționilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert, putem să le trecem repede sub un jet de apă rece, iar apoi să continuăm cu pasul următor.

Mai departe, este necesar să tăiem brânza în cuburi mici, iar roșiile cherry în jumătate. Și ceapa roșie trebuie tăiată cât mai fin, iar apoi, într-un bol îndeajuns de mare, vom pune împreună pastele răcite, cu ceapa, brânza, roșiile, măslinele, cât și cu salata, pe care trebuie să o tăiem în bucăți mici.

La final, putem adăuga sare și piper, amestecăm toate ingredientele, acoperim salata cu o folie, iar apoi lăsăm totul în frigider vreme de 15- 20 de minute. La final, vom avea o salată delicioasă, perfectă pentru vară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
MixCollage 29 Jun 2024 09 04 PM 4666 jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Gratar FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
gem picant de piersici jpeg
horoscop jpg
horoscop jpg
inghetata lamaie adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net