Ce răsfăţ! Se bălăcesc în bere

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţi-a fost vreodată atât de sete pe o vreme caniculară, încât ai spus că vrei să te îneci în bere, pur şi simplu? Dacă da, atunci chiar ai ocazia să înoţi în delicioasa băutură de la o berărie din Austria, în jacuzzi umplute ochi, în Staţiunea Starkenberger din Austria.

Staţiunea Starkenberger din Austria oferă o experienţă unică iubitorilor de bere, oferindu-le acestora băutură la discreţie. Elementul unic al staţiunii este că aceasta are piscine umplute doar cu bere caldă, de diferite arome. Chiar dacă preţul nu este la îndemâna oricui, pentru o baie de două ore care nu include şi alte servicii, costul este de 231 de euro (circa 1000 de lei). La acest preţ se adaugă alţi bani la fiecare bere comandată pe timpul băii, pentru că puţini sunt cei care gustă conţinutul din piscină.

Cei mai mulţi preferă doar să profite de proprietăţile terapeutice ale sortimentor din fiecare jacuzzi, să se lăfăie ori să facă scufundări în bere. Cele şapte bazine conţin câte 21.000 de litri de bere, iar doritorii se pot spăla şi relaxa pe deplin în spuma acestei băuturi. Bogată în vitamine şi calciu, se spune că berea este recomandată pentru afecţiuni ale pielii şi ajută la vindecarea rănilor deschise. Totuşi, nu este recomandat să bei bere direct din piscină chiar dacă ţi-e poftă.

Inclusiv în camere există o cadă plină cu bere

simeon stalpnicul png

Click! spune

Staţiunea Starkenberger din Austria a fost fondată în 1810 de către Anna Strele. Funcţionând iniţial ca fabrică de bere, producţia a fost impresionantă.

Din 2005 aici funcţionează primele piscine cu bere din lume. Această băutură a fost mult timp utilizată pentru a trata diferite boli de piele. Începând cu anii '90, berea a fost inclusă în circuitul internaţional, ca parte a tendinţelor de spa şi wellness. În ultimii 30 de ani, berea Starkenberger este cea mai premiată bere din Austria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net