Logodnica lui Berlusconi e iubita mea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dezvăluiri şocante! Logodnica lui Silvio Berlusconi, Francesca Pascale, are o relaţie lesbiană cu o actriţă italiană. Fostul premier stă doar de faţadă cu ea, pentru a se distra pe ascuns cu alte femei.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor de scandal. O actriţă italiană, de origine bulgară, afirmă că are o relaţie lesbiană cu mult mai tânăra lui logodnică, prezentatoarea de televiziune Francesca Pascale (28 de ani). Michelle Bonev (42 de ani) susţine că fostul premier italian nu s-a culcat niciodată cu Francesca, pentru că aceasta este lesbiană şi nu a făcut sex cu nici un bărbat, informează cotidianul Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi, politician, şi Francesca Pascale, prezentator tv, s-au logodit în decembrie 2012

simeon stalpnicul png

„Logodna lor este o farsă! Nu-l iubeşte pe Berlusconi, pentru că niciodată nu a fost cu vreun bărbat. Este o ambiţioasă fără scrupule", spune Michelle, pe blogul său personal.

„Berlusconi şi-a anunţat logodna cu Francesca doar ca să continue să se distreze cu ea şi cu prietenele ei, şi să nu fie judecat de societate", a declarat aceasta pentru televiziunea naţională. În urma declaraţiilor, Francesca Pascale a anunţat că o va da în judecată pe actriţă pentru calomnie şi îi va cere despăgubiri de 10 milioane €.

Pe de altă parte, Curtea de Apel din Milano a decis sâmbătă că Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o funcţie publică timp de doi ani. Fostul premier a fost condamnat pentru înşelăciune şi evaziune fiscală în dosarul mediatic „Mediaset". Berlusconi nu va merge însă deloc la închisoare, datorită vârstei înaintate, 77 de ani.

Berlusconi a mituit-o cu bani grei să nu spună că i-a vârât românce în pat

Berlusconi:«Fetele cu care-am fost mi-au ridicat moralul»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net