Bătaie ”electorală”: Șase oameni bătuți crunt într-un bar din Ticuș

Ultima actualizare:

    Bătaie într-o cârciumă din Ticuș (foto: Realitatea.net)
Bătaie într-o cârciumă din Ticuș (foto: Realitatea.net)

Bătaie cu iz electoral într-un bar din localitatea brașoveană Ticuș! Incidentul s-a soldat cu șase răniți, care acum își vor petrece următoarea săptămână în spital. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei patru agresori au intrat în bar și au căutat un motiv de scandal. Conflictul a izbucnit în momentul în care bătăușii, susținători înflăcărați ai fostului primar, au realizat că barmanița și chelnerița cârciumii nu le împărtășesc alegerile politice. Femeile s-au declarat susținătoare ale actualului primar, candidat din partea Partidului Democrat-Liberal la primăria Ticuș.

Cei patru bărbați s-au năpustit asupra barmaniței și au început să o lovească fără milă. ”M-a scuipat, m-a trântit acolo și mi-a dat cu pumnii și picioarele”, povestește barmanița.

Agresorii și-au descărcat furia și pe ceilalți oameni din bar care au spus că și ei îl vor vota pe actualul primar, informează postul de știri România TV.

Martorii susțin că cei patru bătăuși sunt apropiați de-ai fostului primar. Mai mult, se pare că aceștia au fost aduși la cârciuma din sat chiar de fostul primar. Acesta candidează la primăria localității din partea USL.

Cei șase oameni bătuți s-au prezentat astăzi la medicul legist, pentru a obține certificate medico-legale. Aceștia vor avea nevoie între șapte și 14 zile de îngrijiri medicale.

Cei patru bătăuși au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia vor ajunge mâine în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acesta nu este primul conflict de acest gen petrecut în Ticuș, în urmă cu o lună un bărbat decedând după ce a fost lovit în mod repetat de un individ care avea alte preferinţe electorale, informează Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net