Două femei ucise de un bolid când stăteau pe bancă în faţa casei

Ultima actualizare:

Cumplitul accident s-a petrecut în satul Gheboaia din judeţul Dâmboviţa, duminică după-amiază. Cele cinci femei stăteau pe o bancă din faţa unei case, când un autoturism BMW, scăpat de sub control de şofer, le-a lovit în plin. Două dintre femei, în vârstă de 57 şi 68 de ani, au decedat pe loc, în vreme ce alte trei au ajuns la spital cu răni grave, informează tvpartener.ro.

Localnicii spun că de sub banca lovită de autoturism au mai scos o fetiţă de trei ani, care a scăpat, ca prin minune, doar cu o zgârietură. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că şoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a intrat pe contrasens, a lovit un cap de pod, de unde a fost proiectat în banca din faţa unei case, unde se aflau cele cinci femei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Surse judiciare spun însă că tânărul nu este la primul accident cu victime. La 15 mai, în localitatea Băleni, el a lovit un biciclist care s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii sale. Anchetatorii au stabilit că în acest caz tânărul nu a avut nici o vină.

Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul accidentului de duminică pentru a stabili în ce măsură acesta se face vinovat de accident. Din primele date ale oamenilor legii reiese că acesta conducea cu o viteză mai mare decât cea regulamentară, iar acest lucru îi va aduce un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi:

IMAGINI ŞOCANTE! O femeie a fost lovită pe trotuar de o maşină la volanul căreia se afla un şofer băut şi fără permis

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net